Skip to main content

CELEBS

MasterChef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποθέωσε την Καλλιόπη - Το σχόλιο για τον Πάνο

Τι είπε ο διάσημος chef για τους δύο νεαρούς μάγειρες



Ο τελικός του MasterChef 2022 πραγματοποιήθηκε και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ο μάγειρας επικράτησε της δεύτερης φιναλίστ Καλλιόπης 58 – 53.

Και τα δύο νερά παιδιά αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό για τον χαρακτήρα τους και τις μαγειρικές τους ικανότητες. Η Καλλιόπη μπορεί να μην κατόρθωσε να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά σίγουρα θα πάει ψηλά, όπως και ο Πάνος.

Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες μάγειρες μάλιστα, ο Ηλίας Μαμαλάκης, αποθέωσε την Πόπη!

Ο Μαμαλάκης δημοσίευσε στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με την 25χρονη μαγείρισσα και έγραψε: «Την πρωτογνώρισα όταν προσκεκλημένος στο masterchef έφτιαξε την μεταμοντέρνα πορτοκαλί πίτα. Από μακριά όμως. Έμαθα ότι μίλησε για μένα με πολύ όμορφα λόγια. Πως τα έφερε η ζωή και γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ γι αυτό. Η γνώμη μου για αυτή είναι σταθερή. Ναι, θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της, μου πάει ο χαρακτήρα της. Έχει στόχους έχει άποψη και θα πάει μπροστά. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ και τον Πάνο για την νίκη του. Θα έχει σπουδαία εξέλιξη. 2-3 βαθμούς τους χώριζαν για το έπαθλο, σχεδόν τίποτα δηλαδή».

Να θυμίσουμε πως ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε εμφανιστεί σε ένα από τα επεισόδια του MasterChef, τον περασμένο Μάρτιο, αξιολογώντας την μαγειρική των παικτών του διαγωνισμού.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη:

ηλίας μαμαλάκης


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department