Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης παραδέχεται την ενοχή του

«Μετά από όσα έμαθα δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου, Δούκα.

allyou.news

 Παρά τις πιέσεις της Πηνελόπης, η Ασπασία συνεχίζει να αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα, τη στιγμή που εκείνος βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει ακόμα και η Αγορίτσα.

Παρά τις πιέσεις της Πηνελόπης, η Ασπασία συνεχίζει να αρνείται να καταθέσει εναντίον του Δούκα, τη στιγμή που εκείνος βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει ακόμα και η Αγορίτσα: «Μετά από όσα έμαθα δεν αντέχω να βρίσκομαι στο ίδιο σπίτι μαζί σου, Δούκα. Έκανα τα στραβά μάτια σε όσα άκουγα, είχα άρνηση να πιστέψω ότι έχεις αυτά τα εγκλήματα για τα οποία σε κατηγορούν, αλλά να σκοτώσεις το παιδί του ίδιου σου του αδελφού και μάλιστα μπροστά στο παιδί σου, δεν το αντέχω! Όσο κι αν σ’ αγαπάω, αρνούμαι να μείνω άλλο εδώ μέσα», του λέει και πάει να μείνει στα παιδιά.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη να τον βοηθήσει να κερδίσει την καρδιά της Βιολέτας. Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη και της αποκαλύπτει τα πάντα για τη δολοφονία του Γραμματικού.

Εκείνη καταρρακώνεται από την παραδοχή του Μελέτη και παίρνει μια σημαντική απόφαση! Ο Ζάχος παραδέχεται στον Θεόδωρο τη δολοφονία του Ξανθού: «Εγώ σκότωσα τον Μαρίνο, Θόδωρε! Μου παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μάνα μου! Και ξέρεις κάτι; Ξεβρόμισα τον τόπο από ένα τομάρι», του λέει. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη επιστρέφουν στο αρχοντικό τους στο Διαφάνι, ενώ το ίδιο βράδυ ένας δυνατός έρωτας θα έχει την κατάληξη που του αξίζει…

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ
Η σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως παέι από το κακό στο χειρότερο και συνεχίζει να κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για το Γιάννο. Η μόνη λύτρωση για εκείνον είναι να μιλήσει στον Λάμπρο, έτσι έρχεται αντιμέτωπος μαζί του και του λέει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου: «Ο πατέρας μου έδωσε την εντολή να σκοτώσει ο Μελέτης τον Γιάννο… Και τον έπνιξε… Και εγώ κοιτούσα! Δεν έκανα τίποτα! θα κάνω ό,τι μου πεις, αν θέλεις θα πάω να παραδοθώ και να τιμωρηθώ, αλλά σε παρακαλώ συγχώρεσέ με».

Ο Λάμπρος είναι σοκαρισμένος! Δεν μπορεί να πιστέψει όσα άκουσε, ενώ ο Κωνσταντής θέλει να πάει να παραδοθεί και η Δρόσω καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι και όλα δείχνουν πως ο γάμος ακυρώνεται. Ομως, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αναλαμβάνουν να συνεφέρουν τον Κωνσταντή. Από την άλλη, η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει…

 

The post appeared first on .About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares