Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία στα χέρια του Ακύλα που διψάει για αίμα!

Μαζικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, με την Αιμιλία και τον Ακύλα στο επίκεντρο



Η κατάσταση θα ξεφύγει μετά τη σύλληψη του Μεγαρίτη. Ο άντρας είναι πολύ αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του. Διψούσε για αίμα και ήθελε να πληγώσει αυτούς που τον πρόδωσαν. Το έχει όλες τις εξελίξεις…

Ο Ακύλας καταφέρνει να δραπετεύσει από τη φυλακή προκαλώντας μακελειό. Ο Πέτρος και ο Ζάχος προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Ακύλα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Μεγαρίτης είναι πονηρός και έχει πολλές διασυνδέσεις. Η απόδρασή του θα σηματοδοτήσει μια προειδοποίηση στο Διαφάνι.

Οι κάτοικοι του χωριού αγωνιούν για το τι μπορεί να συμβεί. Ο Ακυλας βάζει σιγά σιγά τους στόχους του. Πρώτα θέλει να χτυπήσει τη γυναίκα του Ζωή. Θέλει να της κάνει κακό. Έτσι ο Ακύλας απήγαγε την αδερφή της Αιμιλία στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μεγαρίτης είναι ικανός για όλα. Κρατάει φυλακισμένη την Αιμιλία, η οποία ανησυχεί πολύ για τη δική της ασφάλεια και την ασφάλεια των αγαπημένων της.

Η Ζωή βιώνει στιγμές αγωνίας.Η οικογένεια Μεγαρίτη ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την Αιμιλία, η οποία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Οι Διαφανιώτες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατευτούν. Σύντομα όμως θα έρθει μια συμμαχία που θα τους σώσει.

Στο σημερινό επεισόδιο: Η Αγορίτσα φέρνει στον Λάμπρο το σημάδι που ψάχνει για να δώσει στον Κωνσταντή την απάντηση που περιμένει. Η Πηνελόπη βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς η Ασπασία αρνείται να καταθέσει εναντίον του πατέρα της.

Ο Δούκας βλέπει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει όταν τον εγκαταλείπει και η Αγορίτσα. Ο Σταμάτης βοηθά τον Παναγιώτη να κερδίσει την Βιολέτα, ενώ η Κορίνα κάνει ένα ταξίδι με την μητέρα της στην Αθήνα κι έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια.

Ο Θόδωρος Ξανθός φέρνει απροσδόκητα νέα στον Ζάχο και τον Πέτρο τη στιγμή που ο Μελέτης αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Πηνελόπη…

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου