Skip to main content

CELEBS

Θέμης Αδαμαντίδης: «Με κλώτσησε και με απείλησε», λέει η σύντροφός του

Στον εισαγγελέα ο τραγουδιστής



Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε χτες το πρωί ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της συντρόφου του για κακοποίηση. «Με χαστούκισε, με κλώτσησε και με απείλησε», κατήγγειλε η γυναίκα.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα το πρωί του Σαββάτου.

Ο γνωστός τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει υποβάλλει μήνυση κατά της συντρόφου του για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, και αυτοδικία γιατί υποστηρίζει πως του πήρε τα κλειδιά του σπιτιού, μπήκε μέσα και έκλεψε 7.000 ευρώ, όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Την ίδια ώρα, η σύντροφός του με την οποία συζεί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο κατήγγειλε ότι στη 1:30 τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου και ενώ βρισκόταν σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών, ο τραγουδιστής της επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά, της τράβηξε τα μαλλιά, τη χαστούκισε και την απείλησε πως «θα τη σκοτώσει».

Θέμης Αδαμαντίδης

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η σύντροφός του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ενδοοικογενειακής Βίας του Τμήματος Αλίμου τα εξής:

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ' έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία», είπε και πρόσθεσε:

Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση "κ...., π...., ξ..., γ....., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω". Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές.

Επίσης είπε στους αστυνομικούς: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία εις βάρος μου, με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα mε συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη ημέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο, επίσης τακτικά μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι, για να μαθαίνει με ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα. Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια, και όταν του τα έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα, αρκετές φορές, άκουγε τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα, όταν εγώ κοιμόμουν».

Μάλιστα ανέφερε πως στο παρελθόν ο τραγουδιστής «έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του υποστηρίζει και αναφέρει μια πρώην σύντροφό του με την οποία έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα και η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Α.Τ. Γλυφάδας».

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ακόμα ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου