Skip to main content

CELEBS

Μάρα Ζαχαρέα: Στην αποφοίτηση του γιου της, Βασίλη, στο Λονδίνο

Υπερήφανη μαμά η παρουσιάστρια και διευθύντρια ειδήσεων του Star



Μετά από μια άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σεζό με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star να είναι πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, η δημοσιογράφος και διευθύντρια ειδήσεων του Star, Mάρα Ζαχαρέα, είχε ανάγκη για ξεκούραση.

Η Μάρα Ζαχαρέα σε μια από τις βόλτες της στο Λονδίνο

Πριν τις διακοπές της με φόντο το Αιγαίο, η καταξιωμένη anchorwoman «πετάχτηκε» μέχρι το Λονδίνο για να δώσει το «παρών» στην αποφοίτηση του γιου της, Βασίλη Ρουσόπουλου.

Υπερήφανη μαμά η Μάρα Ζαχαρέα

Υπερήφανη μαμά η Μάρα Ζαχαρέα /Φωτογραφία Instagram

Σε insta stories που πόσταρε το πρωί της Δευτέρας, βλέπουμε την υπερήφανη μαμά να ποζάρει με τον γιο της στην τελετή αποφοίτησης από το διάσημο πανεπιστήμιο London School of Economics. Ιδιαίτερα χαρούμενη, έδωσε στον Βασίλη που φοράει την τήβεννό του, τα «συγχαρητήρια» της που πήρε τον μεταπτυχιακό του τίτλο σπουδών στην Πολιτική Επικοινωνία.

Η Μάρα Ζαχαρέα είναι εδώ και πολλά χρόνια παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και βουλευτή Θεόδωρο Ρουσόπουλο. Εκτός από τον 26χρονο σήμερα Βασίλη, το ζευγάρι έχει αποκτήσει και την όμορφη Άννα.

Σε παλιότερη συνέντευξη της, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει για τα παιδιά της: «Τώρα θα ακουστώ υπερφίαλη μαμά, αλλά όλες οι μητέρες έχουν την τάση να βλέπουν τα παιδιά τους μέσα από τον καθρέφτη της αγάπης και του θαυμασμού. Θα σας έλεγα πως καμαρώνω γιατί έχουν γίνει έντιμοι και δοτικοί άνθρωποι και μέχρι στιγμής έχουν κατακτήσει όποιους στόχους έχουν θέσει».

H Μάρα Ζαχαρέα κι ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος με τα παιδιά τους Βασίλη & Άννα σε εκδήλωση το 2017

H Μάρα Ζαχαρέα κι ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος με τα παιδιά τους Βασίλη & Άννα σε εκδήλωση το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός