CELEBS
Διακοπές στη Μύκονο για τον σέξι γιο του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ
Στο νησί των ανέμων μαζί με τη σύντροφό του
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Μύκονος «βουλιάζει» από διάσημους σταρ του Χόλιγουντ. Το κοσμοπολίτικο νησί επέλεξε για τις διακοπές του και ο κούκλος γιος του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ.


Ο 36χρονος ταξίδεψε στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων μαζί με την όμορφη σύντροφό του, η οποία ονομάζεται Maddie Serviente και είναι ειδικός ευεξίας.
Το ζευγάρι έμεινε για τρεις μέρες στην Μύκονο, σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Πλατύ Γυαλό και η κάμερα του Mykonos Live TV τούς «τσάκωσε» να χαλαρώνουν στην παραλία.



Φυσικά, ο Σκοτ μαγνήτισε τα γυναικεία βλέμματα με το καλογυμνασμένο του κορμί. Ο Σκοτ Ίστγουντ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ.
Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές













