Ελεονώρα Μελέτη: Βουτιές σε μαγικές παραλίες της Κεφαλονιάς

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Ιονίου

allyou.news

Στη μαγευτική Κεφαλονιά κάνουν διακοπές η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μαζί με την κόρη τους, Αλεξάνδρα αλλά και τον αδερφό της παρουσιάστριας.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η οικογένειά της, λατρεύουν να εξερευνούν νέα μέρη και δε σταματούν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από μαγικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

Η ίδια δημοσίευσε ακόμα, μία φωτογραφία και ένα βίντεο όπου κάνει μακροβούτι φορώντας το ολόσωμο μαγιό της. Τις υποβρύχιες λήψεις έκανε, όπως μας αποκάλυψε, ο αδελφός της.

«Σε προηγούμενη ζωή ήμουν ψάρι. Σε επόμενη δελφίνι. Πάντα βουτάω στα βαθιά κ στη ψυχή μου ο,τι μείνει.
Λίγο η αλμυρά κ η δροσιά, κ του βυθού ο ήχος, μόνο εκεί μέσα στο νερό σπάει το δικό μου τοίχος. Νιώθω γαλήνη στη σιωπή κ ασφάλεια εκεί μέσα, γιατί η θάλασσα αδέλφια μου γνωρίζει από μπέσα (με τη θάλασσα πάντα έχω οίστρο). Ο αδελφός μου @d.meletis1 έχει οίστρο γενικά με τη φωτογραφία κ τα βίντεο κ νομίζω φαίνεται»
έγραψε.

Σε άλλη της ανάρτηση τούς βλέπουμε να έχουν αλείψει τα σώματά τους με άργιλο και να απολαμβάνουν τις ευεργετικές του ιδιότητες. Η μικρή Αλεξάνδρα βέβαια τρόμαξε με αυτή την... εικόνα και τους αποκάλεσε «ζόμπι».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares