Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Βουτιές σε μαγικές παραλίες της Κεφαλονιάς

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά του Ιονίου



Στη μαγευτική Κεφαλονιά κάνουν διακοπές η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μαζί με την κόρη τους, Αλεξάνδρα αλλά και τον αδερφό της παρουσιάστριας.

Η Ελεονώρα Μελέτη και η οικογένειά της, λατρεύουν να εξερευνούν νέα μέρη και δε σταματούν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από μαγικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά.

 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Η ίδια δημοσίευσε ακόμα, μία φωτογραφία και ένα βίντεο όπου κάνει μακροβούτι φορώντας το ολόσωμο μαγιό της. Τις υποβρύχιες λήψεις έκανε, όπως μας αποκάλυψε, ο αδελφός της.

«Σε προηγούμενη ζωή ήμουν ψάρι. Σε επόμενη δελφίνι. Πάντα βουτάω στα βαθιά κ στη ψυχή μου ο,τι μείνει.
Λίγο η αλμυρά κ η δροσιά, κ του βυθού ο ήχος, μόνο εκεί μέσα στο νερό σπάει το δικό μου τοίχος. Νιώθω γαλήνη στη σιωπή κ ασφάλεια εκεί μέσα, γιατί η θάλασσα αδέλφια μου γνωρίζει από μπέσα (με τη θάλασσα πάντα έχω οίστρο). Ο αδελφός μου @d.meletis1 έχει οίστρο γενικά με τη φωτογραφία κ τα βίντεο κ νομίζω φαίνεται»
έγραψε.

Σε άλλη της ανάρτηση τούς βλέπουμε να έχουν αλείψει τα σώματά τους με άργιλο και να απολαμβάνουν τις ευεργετικές του ιδιότητες. Η μικρή Αλεξάνδρα βέβαια τρόμαξε με αυτή την... εικόνα και τους αποκάλεσε «ζόμπι».


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου