Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά: Δείτε που διακοπάρουν οι κουμπάρες

Μετά τις κοινές διακοπές τους στη Μυτιλήνη

allyou.news

Μετά τη Μυτιλήνη, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Χριστίνα Κοντοβά... διακοπάρουν στo γειτονικό νησί της Σαμοθράκης.

Οι δυο καλές φίλες που πρόσφατα έγιναν και κουμπάρες, αφού η παρουσιάστρια βάφτισε τη μικρή Ada την κορούλα της γνωστής σχεδιάστριας, απολαμβάνουν μαζί το φετινό καλοκαίρι.

Πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια μας έδωσε μια γεύση από το road trip που έκανε με τη σχεδιάστρια μόδας στη Λέσβο. Τα τελευταία 24ωρα οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί με τις οικογένειές τους τις ομορφιές της Σαμοθράκης.

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά: Πόσταραν παρόμοια φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα στη Σαμοθράκη

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά: Πόσταραν παρόμοια φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα στη Σαμοθράκη /Φωτογραφία Instagram

Το νησί του Θρακικού Πελάγους με την παρθένα ομορφιά είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες, αποτελώντας ταυτόχρονα και μια επιλογή για ήρεμες και χαλαρές διακοπές.

Η Σίσσυ και η Χριστίνα, μάλιστα, εντυπωσιάστηκαν με τις ομορφιές που συνάντησαν εκεί, αλλά και τις βόλτες σε μερικές από τις πιο γραφικές περιοχές του νησιού.

Ένα από τα σημεία που επισκέφθηκαν ήταν το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου έξω από το χωριό της Σαμοθράκης, αλλά και την παραλία Παχιά Άμμος.

«Το μικρό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου λίγο έξω από τη χώρα της Σαμοθράκης», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την περιοχή.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου από τη Σαμοθράκη
H ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares