Skip to main content

CELEBS

Ναταλί Κάκκαβα: Η αγάπη κερδίζει τους κενούς, τους τοξικούς & ψεύτικους ανθρώπους

Το post εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών



Έπειτα από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Όλα Γκουντ» με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα έριξε τίτλους τέλους.

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τους γιους του. Οι τέσσερις τους χαλαρώνουν κάνοντας τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία τους στην Τζιά.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του γιου της αγκαλιά με τον σύζυγό της και έκανε έναν μίνι απολογισμό.

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια..
Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους.. Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι.. Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους..», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department