Ευριδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Η αλήθεια για τις φήμες χωρισμού - Είναι ακόμα μαζί;

Τελικά, τι από όσα γράφονται ισχύει για το αχώριστο ζευγάρι;

allyou.news

Δεν είναι λίγες οι φήμες που «κυκλοφορούν» το τελευταίο διάστημα και θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν δώσει τέλος στην πολύχρονη σχέση τους.

Μπορεί οι δυο τους να αποφεύγουν να απαντήσουν ξεκάθαρα για το τί συμβαίνει στην προσωπική τους ζωή, όμως, οι διαδικτυακοί τους ακόλουθοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα, πριν από λίγο κυκλοφόρησαν μερικά δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν τον Personal Trainer και διαγωνιζόμενο του «Asian Express» να έχει προχωρήσει σε νέο ειδύλλιο με την Κατερίνα Δαλάκα.

 

Τελικά τι ισχύει;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα «Real News» όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτή τη στιγμή κάνουν κοινές διακοπές στην Κρήτη.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είναι αρκετά ενοχλημένος από τις ανεπιβεβαίωτες φήμες για την δήθεν νέα σχέση του, ενώ στο ίδιο κλίμα βρίσκεται και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο τυχαία στην Χαλκιδική.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares