Skip to main content

CELEBS

Σοκ και θλίψη στον χώρο του θεάματος από την είδηση του θανάτου της Charlbi Dean Kriek

Η σταρ του Triangle of Sadness, Charlbi Dean Kriek, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 32 ετών



Σοκαρισμένο το Χόλιγουντ από τν τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου της. Η Charlbi Dean Kriek γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1990 και ήταν Νοτιοαφρικανή ηθοποιός και μοντέλο. Ήταν περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες Spud (2010–2013) καθώς και στη δραματική σειρά υπερήρωων Black Lightning (2018) και στο νικητή του Χρυσού Φοίνικα Triangle of Sadness (2022).

Pixel

Η Ντιν γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν από τους Johan και Joanne Kriek. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία έξι ετών, εμφανιζόμενη σε διαφημίσεις και καταλόγους. Υπέγραψε με την Alfa Model Management όταν ήταν 12 ετών και εκπαιδεύτηκε από την ηλικία των 14 ετών. Ταξίδεψε μεταξύ Κέιπ Τάουν, όπου παρακολούθησε το Waterfront Theatre School, και το Τόκιο, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο για την καριέρα της.

Τον Οκτώβριο του 2008, η Ντιν και ο Ashton Schnehage επέζησαν από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Νοσηλεύτηκε στο Milnerton Medi-Clinic. Έκανε ένα διάλειμμα από την καριέρα της μετά το ατύχημα.

Pixel

https://www.instagram.com/p/Ch5SfiqKTrI/

Το 2010, η Ντιν έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην κινηματογραφική μεταφορά του Spud ως Amanda, έναν ρόλο που θα έπαιζε ξανά στο σίκουελ Spud 2: The Madness Continues. Συνέχισε να πρωταγωνιστεί στις ταινίες Don't Sleep το 2017 και An Interview with God το 2018. Κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς, απέκτησε το ρόλο της Syonide, ενός επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα που έπαιξε για δύο σεζόν της σειράς Black Lightning της DC Universe. Τον Φεβρουάριο του 2020, ανακοινώθηκε ότι η Ντιν είχε ενταχθεί στο καστ της ταινίας του Ruben Östlund, Triangle of Sadness.

https://www.instagram.com/p/Cd9Qmy9tcUz/

Η Ντιν ήταν αρραβωνιασμένη με το Νοτιοαφρικανό μοντέλο Luke Volker. Η Ντιν πέθανε στη Νέα Υόρκη στις 29 Αυγούστου 2022 σε ηλικία 32 ετών από μια ξαφνική ασθένεια.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Tips για να δείχνεις πάντοτε stylish

Ακολούθησε τα προσεκτικά στην καθημερινότητά σου και δες την εικόνα σου να αλλάζει