Skip to main content

CELEBS

Gwen Stefani: Η εντυπωσιακή εμφάνιση λίγες ώρες πριν από τα Oscars...

Μόνο που ξέχασε την μπλούζα της στο σπίτι!



 

Όλος ο πλανήτης ζει στον ρυθμό των Oscars. Σε λίγες ώρες οι πιο λαμπεροί celebrities του πλανήτη θα περπατήσουν πάνω στο κόκκινο χαλί με στιλ και υπέροχα ρούχα στην πιο διάσημη γιορτή του σινεμά, με την ελπίδα ότι μπορεί να φύγουν με το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Pixel
Pixel

Μερικές κυρίες πάντως έχουν αρχίσει ήδη τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στα πάρτι που έχουν δοθεί πριν την μεγάλη βραδιά. Ανάμεσα τους και η Gwen Stefani που αν και προτιμάει το casual στιλ βρίσκει πάντα τον τρόπο να τραβάει πάνω τις τα φλας σε κάθε επίσημη εκδήλωση. 

Στο pre Oscar Party που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hills, λοιπόν, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα διάφανο δαντελωτό top που αποκάλυπτε το σουτιέν της. Το total black look της ήρθε σε τέλεια αντίθεση με τα μαλλιά της και συν τοις άλλοις μας θύμισε μια παλιά γυναίκα-θρύλο που άκουγε στο όνομα Marilyn Monroe.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών