Skip to main content

CELEBS

Η Angelina Jolie διέρρευσε τις φωτογραφίες της με τον Brad Pitt όσο ήταν με την Jennifer Aniston

Η σταρ ενημέρωσε έναν παπαράτσι για το θέρετρο που πήγαν στην Κένυα



Στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Like a Rolling Stone» που κυκλοφόρησαν προχθές, Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, ο Γιαν Βένερ, συνιδρυτής του περιοδικού Rolling Stone, αποκαλύπτει πως πίσω από τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών της Jolie με τον Pitt «κρύβεται» η ίδια η Jolie!

Το 2005 τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη διάσημη ηθοποιό σε σχέση με τον Brad Pitt, όσο εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Jennifer Aniston έπεσαν σαν «βόμβα» στον χώρο της showbiz, καθώς κανείς δεν περίμενε να είναι άπιστος ο χολιγουντιανός αστέρας.

Η Jolie διέρρευσε τις φωτογραφίες της με τον Pitt όσο ήταν με την Aniston

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Βένερ, την περίοδο που ήταν ιδιοκτήτης του US Weekly (κατά το 2005), ένας φωτογράφος με τον οποίο συνεργαζόταν έλαβε ένα τεράστιο ποσό από την Angelina Jolie για να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με τον Brad Pitt, από το πρώτο τους... κρυφό ραντεβού.

Όπως αποκαλύπτει, η ίδια έδωσε μάλιστα στον φωτογράφο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το θέρετρο που διέμειναν στην ακτή της Κένυας, ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Jennifer Aniston. Ακόμα, τον ενημέρωσε για την ακριβή ώρα που θα έβγαιναν οι δυο τους στην παραλία, προκειμένου να τους απαθανατίσει στην «τέλεια» στιγμή.

«Έλαβε πληροφορία ότι η Jolie βρισκόταν σε ένα θέρετρο στις ακτές της Αφρικής, σε ένα μυστικό ταξίδι με τον τότε παντρεμένο Brad. Πήραμε πρώτοι τη φωτογραφία, ήταν το ντεμπούτο των Brangelina», γράφει ο Βένερ.

Η Jolie διέρρευσε τις φωτογραφίες της με τον Pitt όσο ήταν με την Aniston -2

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith» και οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσά τους κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα. Στις αρχές του 2005 Aniston και Pitt ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ρίχνοντας το «φταίξιμο» στο «φορτωμένο πρόγραμμα» και τις «αγεφύρωτες διαφορές».

Τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί από τους δύο ηθοποιούς για τον νέο έρωτα, προτού να κυκλοφορήσουν στο US Weekly οι επίμαχες φωτογραφίες, τον Μάιο του 2005.

Λίγο μετά τον χωρισμό Pitt - Aniston, η καλή φίλη της Aniston και συμπρωταγωνίστριά της στο «Friends», Courteney Cox ανέφερε σε συνέντευξή της πως ο ηθοποιός είχε ενημερώσει τη φίλη της πως έλκεται ερωτικά από την Angelina Jolie.

«Δε νομίζω ότι είχαν ξεκινήσει κάποια σωματική σχέση, ενώ έπαιζαν μαζί, αλλά νομίζω ότι τον έλκυε. Υπήρχε μια σχέση κι ήταν ειλικρινής με τη Τζεν σχετικά με αυτό. Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι έλκονται από άλλους ανθρώπους, δεν το λένε. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής. Ήταν μια έλξη, την οποία για ένα διάστημα, την πολέμησε», είχε αναφέρει στο Vanity Fair η Cox.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της

CELEBS

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ

To μήνυμα του πριγκιπικού ζεύγους στον λογαριασμό του στο instagram

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: Το λαμπερό δείπνο για τα γενέθλιά της πλάι στο κύμα

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf», ήταν το μήνυμα στην τούρτα της