Skip to main content

CELEBS

Τι συμβαίνει με την Britney Spears; Έβαλε τα κλάματα, την ώρα που χόρευε

Το βίντεο στο instagram που ανησύχησε τους followers της



Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη ζωή της Britney Spears το τελευταίο διάστημα, με τις αλλαγές, κάποιες θετικές και κάποιες αρνητικές, να διαδέχονται η μία την άλλη.

Αναμφίβολα η πιο σημαντική ήταν, όταν επιτέλους κατάφερε να ελευθερωθεί από τον έλεγχο του πατέρα της στα περιουσιακά της, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Η pop star προσπαθεί σταδιακά να επανέλθει στην κανονικότητα, χωρίς ωστόσο να έχει ξεπεράσει ακόμα τις δυσκολίες που βρέθηκαν στον δρόμο της.

Παράλληλα βίωσε μια τραγική κατάσταση, αφού, όπως η ίδια ανακοίνωσε, έχασε το παιδί που κυοφορούσε, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Sam Asghari.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις που κάνει κατα καιρούς η δημοφιλής τραγουδίστρια, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της.

Στην τελευταία της ανάρτηση, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers της στο Instagram, όπου χόρευε το τραγούδι «SOS» της Indila και καθώς έκανε τις χορευτικές τις κινήσεις και τραγουδούσε, ξαφνικά ξέσπασε σε λυγμούς.

Η Britney Spears ξεσπά σε λυγμούς, ενώ χορεύει

Φυσικά η τόσο γρήγορη εναλλαγή συναισθημάτων της, ξάφνιασε και συγχρόνως προβλημάτισε τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έκλαψα στην κάμερα!!! Δεν είναι κατάρρευση μα..ες, είναι μία απελευθέρωση που τη χρειαζόμουν εδώ και πολύ καιρό!!!! Πνευματική εμπειρία σίγουρα!!! Νομίζω ότι πρέπει να το κάνω πιο συχνά!!!», έγραψε στη λεζάντα η Britney Spears.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός