Η Σακίρα απέλυσε υπάλληλο επειδή δεν της ζέστανε το κοτόπουλο

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει νεύρα

allyou.news

Πολλά νεύρα φαίνεται πως έχει η Σακίρα μετά τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ. Η τραγουδίστρια απέλυσε ένα υπάλληλό της, επειδή αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο αργά το βράδυ.

Το ζευγάρι των οικιακών βοηθών που εργαζόταν στο σπίτι της μίλησε στην εκπομπή «Equipo de Investigacion» για την άσχημη συμπεριφορά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Divier είπε πως αντικατέστησε την Maritza, τη σύζυγό του, η οποία μαγείρευε όλη την εβδομάδα για 17 άτομα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος αρνήθηκε να το κάνει λέγοντάς της πως είναι κουρασμένος: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο».

Shakira-Piqué άκρως εντυπωσιακοί στα μουσικά βραβεία Billboard το 2014 /Φωτογραφία AP Images

Shakira-Piqué άκρως εντυπωσιακοί στα μουσικά βραβεία Billboard το 2014 /Φωτογραφία AP Images

«Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο», απάντησε η Σακίρα και τον απέλυσε. «Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Σακίρα απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση», αναφέρει το ρεπορτάζ.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares