Δέσποινα Βανδή: Οι υπέροχες στιγμές με την οικογένεια της στην Λέσβο!

Τι έγραψε στο προφίλ της στο facebook...

Αναστασία Τουρούτογλου

Στην Λέσβο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους. 

Μέσω του instagram μοιράζεται τακτικά στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει φωτογραφίες από τα μαγικά τοπία του νησιού και άλλες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πρόσφατα η Δέσποινα έγραψε και ένα κειμενάκι στο facebook με τις εμπειρίες της από μια βόλτα της στο νησί, αλλά και ένα απόσπασμα από μια συνομιλία που είχε με την κόρη της, Μελίνα. 

«Στη αρχή της διαδρομής από την πόλη της Μυτιλήνης για το Μόλυβο συναντάς παλιά αρχοντικά σπίτια μιας άλλης Ελλάδας που ανέπνεε στις αρχές του 20ου αιώνα. Λίγο πιο πέρα το σπίτι του Οδυσσέα Ελύτη. Το κοιτάζω απέξω και σκέφτομαι πόσες χαρές και πόσες λύπες μπορεί να έζησε εκεί μέσα αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος και μας άφησε αυτήν τη βραβευμένη κληρονομιά!

Συνεχίζοντας χαζεύω από το παράθυρο τις ελιές που προβάλλουν από παντού κι ο Γιώργος που είναι μαζί μας, μας μιλάει για το δάσος που είναι το καμάρι τους! Φτάνοντας στο Μόλυβο ξεδιπλώνεται μπροστά μας όλη η ομορφιά του τόπου με τα πέτρινα σπιτάκια και τις κεραμιδοσκεπές! Ψηλά το Κάστρο! Σαν κορώνα στο κεφάλι του! Αυτόματα μου έρχεται στο νου η εικόνα της Καβάλας και νιώθω νοσταλγία! Το λιμάνι τα σοκάκια οι άνθρωποι και πάνω από όλα ο Πρόεδρος που είναι μοναδικός σε όλα του ο αγαπημένος μας Λευτέρης Παπαδόπουλος! Χαίρομαι που είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν από 15 χρονιά! Ο Μόλυβος είναι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος! Οι ιστορίες του ατέλειωτες...

 Όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν! Έκανε ξεχωριστές τις νύχτες μας παρέα με καλό κρασί!

 Τον συστήνω στην κόρη μου κι εκείνη τον κοιτάζει με γλυκύτητα!

 “Μελίνα ο μεγαλύτερος στιχουργός-ποιητής της χώρας μας!”».

 

vandi.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares