Skip to main content

CELEBS

Άβα Γαλανοπούλου: Τέλος στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της

Τα «βρήκαν» εξωδικαστικά



Έληξε η δικαστική διαμάχη της Άβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει για κατάχρηση ποσού πάνω από 1.200.000 ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού, η διαμάχη με τον συγκεκριμένο άντρα έληξε εξωδικαστικά.

Το Εφετείο είχε οριστεί για την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ωστόσο κατά τη συνεδρίαση προέκυψε συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών. Έτσι, λοιπόν, προκειμένου να μη συνεχιστεί άλλο ο δικαστικός αγώνας, η Άβα Γαλανοπούλου «έβαλε νερό στο κρασί της».

Η Άβα Γαλανοπούλου στην παράσταση Ούτε γάτα, ούτε ζημιά το 2014

Η Άβα Γαλανοπούλου στην παράσταση Ούτε γάτα, ούτε ζημιά το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πρωτοδίκως, ο πρώην σύντροφος της Άβας Γαλανοπούλου είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι ετών με αναστολή αλλά και στην καταβολή των 250.000 ευρώ. «Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά αυτή η ιστορία. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Κάποια στιγμή υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα για την απώλεια των κιλών μου. Ίσως νόμιζαν ότι δεν είμαι ικανή να παίξω ή ότι είμαι μία που θέλει να τα εγκαταλείψει όλα ή να εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο. Όμως ξαναξεκινάω τώρα... Άλλωστε έγινε ο πρώτος κύκλος του δικαστηρίου κι αυτό μου έδωσε κάποια χαρά. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Άβα Γαλανοπούλου: Μοιραία σχέση

Η Άβα Γαλανοπούλου γνώρισε τον πρώην σύντροφό της το 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Λίγο καιρό αφότου σύναψαν σχέση, εκείνη ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος με παιδιά, όμως τη διαβεβαίωσε ότι ο γάμος του ουσιαστικά είχε τελειώσει.

Η ηθοποιός έκανε υπομονή και μάλιστα του εμπιστεύτηκε, όχι μόνο τη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και τα χρήματα που είχε στην άκρη για να τα επενδύσει. Το 2011, μετά την οξεία περιτονίτιδα που υπέστη η ηθοποιός, ζήτησε πίσω τα χρήματά της, εκείνος όμως δεν της τα επέστρεφε.

Θανάσης Βισκαδουράκης, Σάκης Μπουλάς, Άβα Γαλανοπούλου, Νικολέττα Καρρά & Γιάννης Ζουγανέλης σε θεατρική πρεμιέρα το 2006

Θανάσης Βισκαδουράκης, Σάκης Μπουλάς, Άβα Γαλανοπούλου, Νικολέττα Καρρά & Γιάννης Ζουγανέλης σε θεατρική πρεμιέρα το 2006 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το 2018 ξεκίνησε το πρώτο δικαστήριο, όταν κι η ηθοποιός είχε προχωρήσει σε καταγγελία και μήνυση εναντίον του για κατάχρηση του 1.240.000 ευρώ.

Άβα Γαλανοπούλου: Η ανακοίνωση του δικηγόρου της

Το μεσημέρι της Πέμπτης, εστάλη ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Δημοσθένη Πέππα σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης της Άβας Γαλανοπούλου.

«Ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022, όπου εκδικαζόταν έφεση κατά καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, ανακλήθηκε η αρχικώς ασκηθείσα μήνυση εκ μέρους της κ. Άβας Γαλανοπούλου λόγω εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς. Με την εξέλιξη αυτή δόθηκε τέλος στην πολυετή δικαστική διαμάχη μεταξύ της κ. Γαλανοπούλου και του αντιδίκου της. Η κ. Γαλανοπούλου ευχαριστεί όσους στάθηκαν στο πλευρό της όλο αυτό το χρονικό
διάστημα
», έγραφε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.