Skip to main content

CELEBS

Η Μαρία Μπακοδήμου «δε νιώθει νοσταλγία» για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Όσα είπε η παρουσιάστρια για τον πρώην φίλο και συνεργάτη της



Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή την παρουσίαση της εκπομπής Γεια σου στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη μακρόχρονη συνεργασία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αποφεύγοντας, ωστόσο, να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί μεταξύ τους και πλέον δεν είναι φίλοι.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έβγαλε τη Μαρία Μπακοδήμου στο «γυαλί»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έβγαλε τη Μαρία Μπακοδήμου στο «γυαλί» /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Νιώθει νοσταλγία ή έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εκείνη; «Νοσταλγία δε νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατάει πίσω. Το "τώρα" είναι που υπάρχει και το "τώρα" προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις».

«Σίγουρα το "πριν" είναι αυτό που μας έχει φέρει στο "τώρα". Στη ζωή μου, όμως -και στην προσωπική και την επαγγελματική-, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη, παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν», είπε στο περιοδικό Hello για το μεγάλο κεφάλαιο που δημιούργησε ο Σεργουλόπουλος στην επαγγελματική της ζωή.

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision το 2007

Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision το 2007 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια απάντησε και στο αν η φιλία κι η επαγγελματική σχέση μπορούν να διατηρηθούν στον χρόνο. «Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πώς θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει κι ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network