Skip to main content

CELEBS

Δείτε το εργένικο διαμέρισμα του Κώστα Τσουρού

Ποιες επώνυμες θα ήθελε να έχει για γειτόνισσες;



Ο Κώστας Τσουρός άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του εργένικου σπιτιού του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος συγκινήθηκε μιλώντας για την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε ποιες επώνυμες Ελληνίδες θα ήθελε για γειτόνισσες.

«Είμαι κλασικός εργένης, δεν κάνω σχεδόν τίποτα στη ζωή μου. Τη φάση της εφηβείας, όπου τα αγόρια "αγριεύουν” εμφανισιακά την πέρασα κι εγώ. Είχα ακμή, αλλά εντάξει, βλεπόμουν... Μικρός όταν αναλάμβανα να κάνω κάτι, θα το έβγαζα εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει», είπε αρχικά.

Ο Κώστας Τσουρός συγκινήθηκε μιλώντας για την οικογένειά του

Ο Κώστας Τσουρός συγκινήθηκε μιλώντας για την οικογένειά του

«Πάντα αυτό έχω στο μυαλό μου. Πάντα ήθελα την αποδοχή, να αποδείξω ότι κάτι μπορώ να κάνω. Όταν έβλεπα την αδερφή μου να πετυχαίνει πράγματα ήθελα να τα κάνω κι εγώ για να βγάλω τους γονείς μας ασπροπρόσωπους. Πολλά πράγματα τα έκανα για τους γονείς μου και κυρίως για τον πατέρα μου, που ήταν ναυτικός κι έλειπε, για να του δείξω ότι τα κατάφερα. Δεν έχω πει στον πατέρα μου ότι πολλά τα έχω κάνει για εκείνον. Είμαι χαρούμενος που πια ο πατέρας μου είναι ένας από τους καλύτερους μου φίλους. Με τη μητέρα μου οι σχέσεις ήταν πάντα οι καλύτερες και την ευχαριστώ για όλα», αποκάλυψε συγκινημένος για την οικογένειά του.

Στην ερώτηση για το ποιες επώνυμες Ελληνίδες θα ήθελε για γειτόνισσές του, η απάντηση ήταν εύκολη. Την Ελεονώρα Μελέτη στης οποίας την εκπομπή συμμετέχει φέτος και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία συνεργάστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα του βίντεο, ο δημοσιογράφος έχει επιλέξει μοντέρνα διακόσμηση για το σπίτι του, με το στοιχείο του ανοιχτόχρωμου ξύλου να πρωταγωνιστεί στον χώρο.

Το τζάκι, τα φυτά με τις χρωματιστές γλάστρες, η γεμάτη βιβλιοθήκη, η πολυθρόνα με velvet υφή αλλά και τα φωτιστικά με ιδιαίτερο design είναι μερικά επιπλέον στοιχεία που κάνουν τον χώρο καλαίσθητο. Όπως είδαμε και το μπαλκόνι του σπιτιού είναι πολύ προσεγμένο.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ