Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: «Ο Brad Pitt έπιασε το παιδί από τον λαιμό»

Η ηθοποιός μιλά για κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους



Η Angelina Jolie πρόσφατα προχώρησε σε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Brad Pitt, με νέες κατηγορίες που αφορούν σε κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής πτήσης από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες το 2016.

Η Angelina Jolie πρόσφατα προχώρησε σε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Brad Pitt, με νέες κατηγορίες που αφορούν σε κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους / Φωτογραφία: AP

Η διάσημη ηθοποιός στη μήνυσή της αναφέρει πως ο Pitt την άρπαξε από το κεφάλι και επιτέθηκε στα δύο από τα έξι παιδιά τους, ενώ έριξε αλκοόλ σε όλα τα μέλη της οικογένειας και τους επιτέθηκε και φραστικά.

Οι καταγγελίες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς, από πλευράς του Brad Pitt είχαν ακουστεί και κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου για το διαζύγιο. Ωστόσο, στα σχετικά δικαστικά έγραφα που κατατέθηκαν χθες, η ηθοποιός αναφέρει πως ο πρώην σύζυγός της άσκησε σωματική και συναισθηματική βία εναντίον της και των έξι παιδιών τους -ηλικίας 8 έως 15 ετών τότε- κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο δικηγόρος της ανέφερε πως ο Pitt άρχισε να της φωνάζει και την κατηγόρησε πως «ήταν πολύ υποχωρητική με τα παιδιά». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ηθοποιός «την τράβηξε στο μπάνιο. (...) Την άρπαξε από το κεφάλι και την ταρακούνησε και μετά έπιασε τους ώμους της και την ταρακούνησε και πάλι, πριν τη σπρώξει στον τοίχο της τουαλέτας».

Εν συνεχεία, «χτύπησε την οροφή της καμπίνας αρκετές φορές, με αποτέλεσμα η Jolie να φύγει από το μπάνιο». Το ένα εκ των παιδιών επενέβη στον καυγά και τότε ο Pitt επιτέθηκε στο ίδιο του το παιδί». Η Jolie τότε «τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει».

«Τα παιδιά έσπευσαν και προσπάθησαν, γενναία, να προστατεύσουν το ένα το άλλο. Τέλος, ο Pitt έπιασε από τον λαιμό, πνίγοντάς το ένα από τα παιδιά, και χτύπησε ένα δεύτερο στο πρόσωπο».

Η διάσημη ηθοποιός στη μήνυσή της αναφέρει πως ο Pitt την άρπαξε από το κεφάλι και επιτέθηκε στα δύο από τα έξι παιδιά τους, ενώ έριξε αλκοόλ σε όλα τα μέλη της οικογένειας και τους επιτέθηκε και φραστικά / Φωτογραφία: AP

«Η μητέρα και παιδιά στην υπόλοιπη πτήση «έμειναν κουκουλωμένοι κάτω από κουβέρτες, ενώ ο Pitt εμφανιζόταν περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάξει και να τους βρίσει. Κάποια στιγμή, έχυσε μπίρα στην Jolie - σε μια άλλη στιγμή, έχυσε μπίρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά».

Brad Pitt: «Η Jolie λέει ψέματα»

Ο ηθοποιός αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του. Πηγή από το περιβάλλον του επεσήμανε στο BBC πως οι καταγγελίες της Jolie είναι ψευδείς.

«Συνεχίζει να αναμασά, να αναθεωρεί και να επανασχεδιάζει την περιγραφή ενός γεγονότος που συνέβη πριν από έξι χρόνια, προσθέτοντας εντελώς αναληθείς πληροφορίες κάθε φορά που δεν καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει», δήλωσε η εν λόγω πηγή. «Η ιστορία της εξελίσσεται συνεχώς».

Οι αρχές είχαν κάνει έρευνα για το καταγγελλόμενο περιστατικό και το 2016, αλλά είχε αποφασιστεί να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος του. Μάλιστα, πέρυσι, το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει την επιμέλεια των παιδιών και στους δύο γονείς.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό