Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου έκλεψαν όλα μου τα λεφτά. Aν είχα αυτοκτονήσει;»

Τον κοιτούσε αποσβολωμένη η Φαίη Σκορδά

allyou.news

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Στέλιος Κουδουνάρης, περιγράφοντας το πώς και πότε έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για το πως απατεώνες το έπεισαν τηλεφωνικά και του τράβηξαν χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

«Είμαι μια Δευτέρα στο μαγαζί μου στο Κολωνάκι και χτυπάει το σταθερό μου και ενώ συνήθως δεν το απαντάω, εκείνη όμως το σήκωσα εγώ. “Έλα Στελάκο μου λέει είμαι η Σοφία από το φαρμακείο”. Η Σοφία υπάρχει και τη γνωρίζω, της οποίας όμως δε γνωρίζω τη φωνή γιατί έχουμε μια κοινωνική γνωριμία. Μου ζήτησε να μου βάλει κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου για ένα δώρο που ήθελε να κάνει. Μπήκα στο link που μου έστειλε, το οποίο ήταν ένα πλασματικό περιβάλλον γνωστής τράπεζας», είπε αρχικά.

«Εγώ μπήκα, έβαλα τους κωδικούς μου και μπήκα στον λογαριασμό μου. Εγώ συνέχισα την ημέρα μου χωρίς να καταλάβω απολύτως τίποτα. Κάποια στιγμή μου τηλεφωνεί η διευθύντρια της τράπεζας που έχω τον επαγγελματικό λογαριασμό μου και με ρώτησε αν έχω κάνει κατάθεση ένα ποσό σε έναν ρομά στη Θήβα, απαντώ "όχι". "Μου λέει που έχετε κάνει μεταφορές σήμερα, λέω "πουθενά". "Σας έχουν αδειάσει τους λογαριασμούς μου λέει" κι έμεινα παγωτό», συνέχισε.

Η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε με την ιστορία του Στέλιου Κουδουνάρη

Η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε με την ιστορία του Στέλιου Κουδουνάρη

«Από ένα τυχαίο γεγονός που ήταν ένας ρομά, ο οποίος πήγε στο κατάστημα κι επέμενε να του αλλάξουν τους κωδικούς στην κάρτα, η κοπέλα ευτυχώς είδε το όνομά μου, με αναγνώρισε κι από την γκάφα του σταμάτησε όλο αυτό. Αυτός ο λογαριασμός ήταν ο βασικός λογαριασμός της επιχείρησής μου.

Εκείνη τη στιγμή είχα ένα πολύ μεγάλο ποσό που αφορούσε τη δουλειά μου. Δυστυχώς η τράπεζα με αγνοεί. Έχω πάει στην αστυνομία, έχω πάει στη δίωξη, έχω βάλει δικηγόρο και δεν έχω καταφέρει τίποτα. Η τράπεζα μου λέει πως δε φέρει καμία ευθύνη γιατί έδωσα στους κωδικούς. Αν δεν είχε γίνει αυτό το τυχαίο γεγονός, θα είχε κλείσει την επιχείρησή μου, θα είχα καταστραφεί 100%. Αν είχα αυτοκτονήσει τι θα γινόταν;», κατέληξε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares