Skip to main content

CELEBS

Σμαράγδα Καρύδη: «Στην αρχή δε με θέλανε τα παιδιά στο “Παρά Πέντε’’»

Τι είπε για τη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη



Η Σμαράγδα Καρύδη ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της «Ντάλιας», στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο Παρά Πέντε». 15 χρόνια μετά η αγαπημένη ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για τη σειρά, αλλά και για το αν θα δούμε κάποιο remake.

«Είναι κάτι που έχει τελειώσει για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν είναι ωραίο να τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε θα έμπαινα μέσα με τα χίλια», είπε αρχικά στη «Super Κατερίνα».

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αρχικά οι συμπρωταγωνιστές της δεν τη θέλανε. «Στην αρχή δε με θέλανε τα παιδιά, με ήθελε ο Αντώνης Αγγελόπουλος που ήταν ο σκηνοθέτης. Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν το μεγαλύτερο “τέρας”, αυτός έβαζε λόγια γιατί νόμιζε ότι θα ήμουν πολύ σνομπ στα γυρίσματα και ότι θα διαβάζω βιβλία. Σκεφτόμουν να βάλω χρυσά σιδεράκια αλλά δεν το δέχτηκαν. Πάντα το βλέπω στις επαναλήψεις. Θυμάμαι τα γυρίσματα στη Μύκονο και είχαμε πάει με 9 μποφόρ και θέλαμε να κάνουμε γύρισμα μέσα στο πλοίο αλλά δε γινόταν. Το γυρίσαμε στην επιστροφή».

Σμαράγδα Καρύδη & Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο Σμαράγδα Καρύδη & Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σμαράγδα Καρύδη & Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατη νυχτερινή τους έξοδο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Σμαράγδα Καρύδη σχολίασε και το γεγονός ότι ο Θοδωρής Αθερίδης είχε αποκαλύψει τη σχέση τους… κατά λάθος. «Έχουν περάσει και χρόνια από τότε, γενικά στον περίγυρό μας το ξέρανε. Δεν κάναμε καμιά ανακοίνωση και δεν κάναμε για να αποφύγουμε τώρα τέτοιες ερωτήσεις. Όταν του ξέφυγε και το είπε κατά λάθος στη συνέντευξη του είπα “Τι το θελες;”».
Υπάρχει κάποιο «μυστικό» που κρατά ζωντανή τη σχέση τους; «Να μην κρέμεσαι από τον άλλον και να μην κρέμεται και ο άλλος από σένα. Να μην νιώθεις το ασφυκτικό του τύπου εγώ αυτόν τον άνθρωπο τον αφήσω ή αν με αφήσει αυτός.», απάντησε η ηθοποιός.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.