Skip to main content

CELEBS

Νεφέλη Κουρή: Η ηλικία, η μητρότητα στα 27 και οι σπουδές ψυχολογίας

Ποια είναι η «Αλεξία Καστρινού» στη σειρά «Μαύρο Ρόδο»



Μπορεί να είναι μόλις 33 ετών, αλλά έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς την έχουμε δει σε διάφορους ρόλους, στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Η Νεφέλη Κουρή είναι ανήσυχο πνεύμα, μιας και ασχολείται και με το έντεχνο τραγούδι. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» όπου υποδύεται την «Αλεξία Καστρινού».

 Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» όπου υποδύεται την «Αλεξία Καστρινού».

Η αδελφή του Πέτρου. Έχει σχέση με τον Παναγιώτη, τον οποίο δεν συμπαθεί ο πατέρας της. Η Αλεξία μισεί τις τακτικές του πατέρα της καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τις γυναίκες. Πρακτική, λογική και επαναστάτρια απέναντι στο πατριαρχικό καθεστώς του σπιτιού της. Νιώθει πιο κοντά στη μητέρα της.

Νεφέλη Κουρή: Το βιογραφικό της ηθοποιού


• Γεννήθηκε το 1989 στο Χαλάνδρι
• Ήταν η προτελευταία από τις κόρες μίας μεσοαστικής πολύτεκνης οικογένειας
• Τελειώνοντας το σχολείο, άρχισε να σπουδάζει Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

• Μεγάλη της αγάπη ήταν και παραμένουν οι Τέχνες. Έδωσε εξετάσεις σε αρκετές σχολές και τελικά στο Ωδείο Αθηνών.
• Αξιόλογες είναι και οι δουλειές που έχει κάνει στη μικρή οθόνη όπως οι σειρές: “Ματωμένα χώματα”, “Το Νησί”, “Όνειρο ήταν”, “10η Εντολή”, “Ταμάμ”, “Η λέξη που δε λες”, “Ου φονεύσεις”, “Κρίσιμες στιγμές”, “Η Γενιά του ’30”.

Ο έρωτας με τον σύζυγό της και η απόκτηση της κόρης της

Φαίνεται μικρότερη από την ηλικία της και πολλοί παραξενεύονται όταν ακούνε ότι έχει βρει τον άνδρα της ζωής της και μαζί του έχει αποκτήσει μια κορούλα.

Στα τέλη Μαΐου του 2017 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον φωτογράφο Γιώργο Καπλανίδη. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους κράτησαν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους και επισφράγησαν τον έρωτά τους με τον ομορφότερο τρόπο.


«Η εμφάνιση μου θεωρώ ότι και με παγιδεύει και με βοηθάει στους ρόλους, επειδή φαίνομαι μικρή, διστάζουν να μου δώσουν ρόλους μεγαλύτερης γυναίκας ή μαμάς. Και μου αρέσει που φαίνομαι μικρότερη από την ηλικία μου, άλλα και με κουράζει, γιατί κάθε μέρα ακούω το ίδιο πράγμα, “αποκλείεται να είναι δικό σου το παιδί”. Θέλω να βάλω μία ταμπέλα που να λέει “έχω παιδί”. Στα 27 μου είχα ήδη ζήσει πολλά πράγματα και ήμουν έτοιμη να κάνω παιδί, είχα φτάσει σε ένα όριο, ήθελα να κάνω κάτι για μένα, γνώρισα το Γιώργο και έγιναν όλα μαγικά», δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».
«Είναι δύσκολο να ζεις με ένα φωτογράφο, ο Γιώργος δουλεύει πολύ, έχει πολλά ταξίδια και δε βλεπόμαστε πάρα πολύ. Ο Γιώργος δε μας βγάζει ποτέ φωτογραφίες, δε θέλει να ακουμπάει την κάμερα, όταν δεν είναι στη δουλειά, ο πατέρας μου μας βγάζει πιο πολλές φωτογραφίες. Πολλές φωτογραφίες με έβγαζε ο Γιώργος όταν γνωριστήκαμε. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε σε μία φωτογράφιση το 2013 για το περιοδικό «Όζον», όταν έκανα την παράσταση «Ερωτόκριτος», άλλα δεν έγινε κάτι τότε. Μετά από πολλά χρονιά ξανασυναντήθηκαμε έξω τυχαία…», πρόσθεσε για τη γνωριμία και τη ζωή με τον σύζυγό της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department