Skip to main content

CELEBS

Χρήστος Πολίτης για Κάτια Δανδουλάκη: «Να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου!»

Κόλαφος οι νέες δηλώσεις του «Γιάγκου Δράκου»



Νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στους πρώην συνεργάτες Κάτια Δανδουλάκη και Χρήστο Πολίτη, με τον ηθοποιό να απαντάει σε όσα δήλωσε εκείνη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Τι κι αν η Κάτια Δανδουλάκη επαναλαμβάνει σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις της ότι τον αγαπά και δεν έχει τίποτα κακό να θυμάται από τη συνεργασία τους, ο Χρήστος Πολίτης... δείχνει ξανά τα δόντια του!

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, όπως σου είπα, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη στο The 2Night Show. «Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Είναι δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτήν την πραγματικότητα. Δεν τη ζούσα! Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μια στιγμή που είναι το ψυχικό τους μέσα...», πρόσθεσε.

Όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για εκείνον, δεν άρεσαν καθόλου στον Χρήστο Πολίτη!

​​Μετά από την προβολή της εκπομπής, ο Χρήστος Πολίτης απάντησε στα περί κατάθλιψης. Σε μακροσκελή δήλωσή του στο news247.gr, ο γνωστός ηθοποιός ειρωνεύεται τη Δανδουλάκη για τη... διάγνωσή της, ενώ την προτρέπει να μην ασχολείται μαζί του γιατί: «Η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ».

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Πολίτη

«Η κυρία Δανδουλάκη κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζεται σε διάφορες εκπομπές δηλώνοντας δημόσια πόσο πολύ με αγαπάει. Θα ήθελα λοιπόν να την πληροφορήσω κι εγώ δημόσια ότι η αγάπη της με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν την αγαπώ. Η αγάπη που είναι λόγια, λόγια, λόγια, όπως έλεγε ο Άμλετ, είναι μπούρδες. Η αγάπη αποδεικνύεται με ενδιαφέρον και με πράξεις.

Δε γνώριζα ότι η κυρία Δανδουλάκη έχει ασχοληθεί με την ψυχιατρική και την ψυχανάλυση. Το λέω αυτό γιατί την ακούω να έχει φτιάξει το πορτρέτο μου, ότι επειδή έχω αποτραβηχτεί από τα φώτα κι επειδή μεγαλώνω κιόλας, είμαι ένας άνθρωπος βουτηγμένος στη θλίψη και τον αρνητισμό. Σε μια τηλεοπτική εκπομπή πρόσθεσε ότι μάλλον είμαι καταθλιπτικός. Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη ότι η διάγνωσή της έχει πέσει έξω. Δεν είμαι τίποτα από αυτά που λέει. Εύχομαι κάποια στιγμή -διότι μεγάλη γυναίκα είναι κι αυτή, σχεδόν συνομήλικη μου- να προσεγγίσει την πληρότητα, θα της κάνει καλό. Εγώ είμαι πλήρης. Αυτό, βέβαια, δεν την αφορά.

Επιπλέον θα ήθελα να πω ότι στις αξίες μου και στις αρχές μου υπάρχουν η αλήθεια, η εντιμότητα, το θάρρος, η τόλμη κι η αγωνιστικότητα. Όσα είπα στη συνέντευξή μας κύριε Μίχο (σ.σ. τον δημοσιογράφο του site) είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Αν γνώριζε ελληνικά η κυρία Δανδουλάκη, διαβάζοντας τη συνέντευξη θα διαπίστωνε ότι πουθενά δε λέω το παραμικρό μη ακριβές. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα είπα. Αν η ίδια τα βλέπει διαφορετικά, είναι δικό της δικαίωμα και δικό της πρόβλημα.

Μετά από χρόνια ο Χρήστος Πολίτης μίλησε δημόσια για τη συμμετοχή του στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου

Μετά από χρόνια ο Χρήστος Πολίτης μίλησε δημόσια για τη συμμετοχή του στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όσον αφορά τα οικονομικά, εγώ δεν ασχολήθηκα επί τούτου με την κυρία Δανδουλάκη, μακάρι να έπαιρνε και 10 και 20 εκατομμύρια. Εγώ είχα θέμα με τους ιθύνοντες της παραγωγής διότι με κορόιδεψαν, πείθοντας με να δεχτώ τα χρήματα που μου έδιναν, λέγοντάς μου ότι η παραγωγή "δε βγαίνει" μιας κι επρόκειτο για μια καινούργια σειρά και δεν ήξεραν πού θα πάει. Δεν υπάρχει λοιπόν προσωπικό θέμα. Όσο για τη σειρά εμφάνισης των ονομάτων στους τίτλους αρχής της σειράς, είπα πολύ απλά στη συνέντευξη ότι δέχθηκα να μπει πρώτη η κυρία Δανδουλάκη. Αν μη τι άλλο βαρέθηκα τόσα χρόνια να είμαι εγώ πρώτος. Και ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή. Εγώ δεν την έχω αυτή την αδυναμία, καλώς ή κακώς. Αυτή ονόμασε το θέατρό της "Κάτια Δανδουλάκη". Εγώ ονόμασα το θέατρό μου "Απλό Θέατρο". Το όνομα μου ήταν πάντα τελευταίο. Αυτό νομίζω κάτι σημαίνει.

Ας πληροφορηθεί λοιπόν η κυρία Δανδουλάκη να μην ασχοληθεί ξανά μαζί μου γιατί πραγματικά την ξέρω πολύ καλά και ξέρει κι εκείνη πολύ καλά ότι την ξέρω. Δε θα ήθελα να πάμε σε άλλα μονοπάτια γιατί θα πικραθούμε».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner