Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας Χάρι: «Ωμή ειλικρίνια» θα χαρακτηρίζει τα απομνημονεύματά του

Το βιβλίο του θα κυκλοφορήσει αρχές Ιανουαρίου



Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται να αποκαλύψει τη ζωή του όσο ζούσε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, καθώς και την απόφαση να εγκαταλείψει τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσει στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ θα κυκλοφορήσουν στις 10 Ιανουαρίου με τίτλο «Spare» (περισσευούμενος).

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο /Φωτογραφία AP Images/Danny Lawson)

Ο εκδοτικός οίκος ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Την ώρα που η πριγκίπισσα Νταϊάνα κηδεύονταν, δισεκατομμύρια κόσμου αναρωτήθηκε τι μπορεί οι πρίγκιπες να σκέφτονται και να αισθάνονται - και πώς η ζωή τους συνεχίζεται…Αυτή είναι η ιστορία του Χάρι».

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα χρησιμοποιηθούν για την υποστήριξη βρετανικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των Sentebale και WellChild.

Η ανάρτηση του εκδοτικού οίκου στο Instagram

Το όνομα «Spare» παραπέμπει στη φράση που χρησιμοποιούν οι μοναρχίες «heir and a spare» (ο κληρονόμος και ο περισσευούμενος). Στην περίπτωση της Μεγάλης Βρετανίας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο κληρονόμος και ο πρίγκιπας Χάρι θα πει τη δική του εκδοχή του πώς είναι να είσαι ο μικρότερος αδερφός που πιθανόν να μην καθίσει ποτέ στο θρόνο και επομένως πρέπει να αναζητήσει κάποιον άλλο σκοπό στη ζωή.

Η ζωή του πρίγκιπα Χάρι στο Μπάκιγχαμ δεν ήταν και τόσο... χαρούμενη!

Η ζωή του πρίγκιπα Χάρι στο Μπάκιγχαμ δεν ήταν και τόσο... χαρούμενη! /Φωτογραφία AP Images/Matt Dunham

Το βιβλίο, ένα εγγυημένο μπεστ-σέλερ πριν ακόμα τυπωθεί, υπόσχεται «ωμή ειλικρίνια», με τον Χάρι να κοσμεί το εξώφυλλο έχοντας σοβαρό ύφος.

Αλλά θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία, καθώς πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ανακοινώθηκε το βιβλίο. Η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή κι ο πατέρας του Κάρολος έγινε βασιλιάς, ενώ η Καμίλα έχει τον τίτλο της βασιλικής συζύγου.

Το βιβλίο πλέον, θα είναι διαθέσιμο αργότερα από την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network