Skip to main content

CELEBS

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξηγεί γιατί απείχε από την τηλεόραση

Επέστρεψε με το Maestro και μίλησε για την αρχή της καριέρας του



Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήγε καλεσμένος στο πλατό του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο δημιουργός του Maestro αναφέρθηκε στην αμφισβήτηση που αισθάνθηκε από την ιδιωτική τηλεόραση στην αρχή της καριέρας του αλλά και τις ακρότητες των σεναρίων του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε χαρακτηριστικά πως «από τα κανάλια στην αρχή φυσικά είχα και αμφισβήτηση και άρνηση και «εσύ από που και ως που θα κάνεις δική σου δουλειά». Δε με επηρέασαν όμως. Είχα όλη την ορμή, το πείσμα. Όταν είσαι 24 χρόνων και κάνεις αυτό που αγαπάς, νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον κόσμο και θες να τον κατακτήσεις. Είχα ταχύτητα, είχα αυτό που έχουν όλα τα νέα παιδιά».

«Σήμερα λόγω και ηλικίας σε κάποια πράγματα νομίζω, όπως σε όλους μέσα μας, ένα κομμάτι έχει ωριμάσει και ένα κομμάτι έχει ηρεμήσει. Ένα κομμάτι μας έχει, όχι κατασταλάξει, συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα και είσαι πιο ήσυχος με αυτό. Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν στους Φρουρούς της Αχαΐας, αν και οι Απαράδεκτοι προβλήθηκαν πρώτοι! Σαν γυρίσματα δηλαδή έκανα ήδη έναν χρόνο στους Φρουρούς της Αχαΐας, απλά ζήτησαν στους Απαράδεκτους έναν πιτσιρικά από το διπλανό πλατό».

Μέσα από όλες αυτές τις σεναριακές ακρότητες, αυτό που δεν καταλάβαινα τότε, ήταν πως ναι μεν λειτουργούσαν σαν ένα όχημα προκειμένου να πω κάποια πράγματα. Πάντα από πίσω υπήρχαν και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να μέναμε στο κομμάτι της μάνας και της κόρης ή στη «διαμάχη» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για το παιδί. Όμως δεν καταλάβαινα την ακρότητα τόσο πολύ όταν την έφτιαχνα. Πιο πολύ θα έλεγα ότι υπήρχαν κάποιες στιγμές μια νεανική αφέλεια, συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήγησε και τους λόγους που απήχε από τα φώτα τα τελευταία χρόνια. «Η ταινία "Ένας άλλος κόσμος" είχε πάρει παγκόσμια διανομή, άρχισα να ταξιδεύω. Όταν πήγα στην Αμερική ζήτησαν ατζέντιδες να συνεργαστούμε. Είχα κατεβάσει ρολά από τα πάντα, δεν ήθελα να δουλέψω. Είχα κουραστεί πάρα πολύ, είχα καεί στη δουλειά», είπε.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ