Skip to main content

CELEBS

Φώτης Σεργουλόπουλος: Για ποιο λόγο ασφάλισε τον γιο του στη Γαλλία;

Δε θα πιστεύετε όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής



Με αφορμή τη ζημιά 77 εκ. δολαρίων που έγινε σε μουσείο της Ταϊβάν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε δύο προσωπικές αποκαλύψεις στην εκπομπή του, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει ειδική ασφάλεια στον γιο του, ώστε να μην πληρώσει χρήματα σε περίπτωση που κάνει ζημιά σε κάποιο μουσείο της Γαλλίας.

Οι... περιπέτειες που διηγείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνήθως έχουν πολύ χιούμορ!

Οι... περιπέτειες που διηγείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνήθως έχουν πολύ χιούμορ!

«Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία, αν μπει σε μουσείο και κάνει ζημιά να μην το πληρώσω. Υπάρχει ειδική ασφάλεια για τα παιδιά που αν κάνουν ζημιά σε κάποιο μουσείο δεν πληρώνουν. Το είχα φόβο. Γιατί θα σου πω…» ανέφερε αρχικά, κάνοντας στη συνέχεια μια ακόμη αποκάλυψη.

«Έχω χαλάσει έργο τέχνης στο Μπομπούρ στο Παρίσι. Ήταν τη δεκαετία του ’80 που κάναμε τους έξυπνους και νομίζαμε ότι όλα είναι διαδραστικά, ήταν μια μεγάλη έκθεση Γιαπωνέζων καλλιτεχνών και μέσα σε έναν πελώριο χολ υπήρχε ένα πελώριος κύβος από πηλό με κοτετσόσυρμα γύρω γύρω κι ήταν μαλακός. Εγώ νόμιζα ότι είναι διαδραστικό το έργο και πήγαινα κι έβαζα τα δάχτυλά μου μέσα στο έργο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη θεία του, τη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Γιουλάκη, στα βραβεία Χορν το 2017

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη θεία του, τη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Γιουλάκη, στα βραβεία Χορν το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βάραγε μια σειρήνα. Έρχονται δίπλα μου οι άλλοι που κοιτούσαν και λέω: "Είναι φτιαγμένο για να βάζουμε τα δάχτυλά μας στο έργο". Έτσι νόμιζα εγώ. Κι έρχονται και με πιάνουν και με πήγαν λίγο μέσα σε ένα γραφείο, να δουν αν είμαι καλά. Μου είπαν: "Δε θα είναι καθόλου ευχαριστημένος ο καλλιτέχνης με αυτό που έχετε κάνει". Πολύ ευγενικοί αυτοί... Από τότε μου έχει μείνει φόβος», διηγήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός