Φώτης Σεργουλόπουλος: Για ποιο λόγο ασφάλισε τον γιο του στη Γαλλία;

Δε θα πιστεύετε όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής

allyou.news

Με αφορμή τη ζημιά 77 εκ. δολαρίων που έγινε σε μουσείο της Ταϊβάν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έκανε δύο προσωπικές αποκαλύψεις στην εκπομπή του, Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει ειδική ασφάλεια στον γιο του, ώστε να μην πληρώσει χρήματα σε περίπτωση που κάνει ζημιά σε κάποιο μουσείο της Γαλλίας.

Οι... περιπέτειες που διηγείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνήθως έχουν πολύ χιούμορ!

Οι... περιπέτειες που διηγείται ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνήθως έχουν πολύ χιούμορ!

«Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία, αν μπει σε μουσείο και κάνει ζημιά να μην το πληρώσω. Υπάρχει ειδική ασφάλεια για τα παιδιά που αν κάνουν ζημιά σε κάποιο μουσείο δεν πληρώνουν. Το είχα φόβο. Γιατί θα σου πω…» ανέφερε αρχικά, κάνοντας στη συνέχεια μια ακόμη αποκάλυψη.

«Έχω χαλάσει έργο τέχνης στο Μπομπούρ στο Παρίσι. Ήταν τη δεκαετία του ’80 που κάναμε τους έξυπνους και νομίζαμε ότι όλα είναι διαδραστικά, ήταν μια μεγάλη έκθεση Γιαπωνέζων καλλιτεχνών και μέσα σε έναν πελώριο χολ υπήρχε ένα πελώριος κύβος από πηλό με κοτετσόσυρμα γύρω γύρω κι ήταν μαλακός. Εγώ νόμιζα ότι είναι διαδραστικό το έργο και πήγαινα κι έβαζα τα δάχτυλά μου μέσα στο έργο.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη θεία του, τη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Γιουλάκη, στα βραβεία Χορν το 2017

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη θεία του, τη γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Γιουλάκη, στα βραβεία Χορν το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Βάραγε μια σειρήνα. Έρχονται δίπλα μου οι άλλοι που κοιτούσαν και λέω: "Είναι φτιαγμένο για να βάζουμε τα δάχτυλά μας στο έργο". Έτσι νόμιζα εγώ. Κι έρχονται και με πιάνουν και με πήγαν λίγο μέσα σε ένα γραφείο, να δουν αν είμαι καλά. Μου είπαν: "Δε θα είναι καθόλου ευχαριστημένος ο καλλιτέχνης με αυτό που έχετε κάνει". Πολύ ευγενικοί αυτοί... Από τότε μου έχει μείνει φόβος», διηγήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares