Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το love story κι ο γάμος με τον Παναγιώτη Πιλαφά

Ο έρωτας του πολυσυζητημένου ζευγαριού και τα δύο παιδιά



Μετά από μια δεκαετία γάμου, η Κατερίνα Παπουτσάκη κι ο Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Στην πρεμιέρα της παράστασης Η Αυλή των Θαυμάτων - Το Μιούζικαλ, τον περασμένο Φεβρουάριο 

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Στην πρεμιέρα της παράστασης Η Αυλή των Θαυμάτων - Το Μιούζικαλ, τον περασμένο Φεβρουάριο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ηθοποιός κι ο επιχειρηματίας ζουν χώρια από την αρχή του Φθινοπώρου, έχοντας πάντα ως απόλυτη προτεραιότητα τα δύο παιδιά τους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.

Κατερίνα Παπουτσάκη - Παναγιώτης Πιλαφάς: Ο έρωτας κι ο γάμος-εξπρές

Ο έρωτάς τους ήταν τόσο ισχυρός που τους οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας μόλις 1,5 μήνα μετά τη γνωριμία τους.

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς σε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους τον Σεπτέμβριο του 2012

Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς σε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους τον Σεπτέμβριο του 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κι ο Παναγιώτης Πιλαφάς παντρεύτηκαν πριν 10 χρόνια, στις 28 Αυγούστου του 2012, στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα. Τη νύφη συνόδευσε μέχρι το ξωκλήσι ο πατέρας της και μια ορχήστρα που έπαιζε κρητικά τραγούδια.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία και η αγάπη», είχε πει η ηθοποιός στο περιοδικό HELLO.

Η όμορφη ηθοποιός εξομολογήθηκε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι το νυφικό της κόστισε μόλις 100 ευρώ: «Δεν ήταν ακριβώς νυφικό, ήταν ένα φόρεμα. Κόστισε 100 ευρώ κι 20 ευρώ τα παπούτσια… Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους αλλά ο ένας δεν ήταν δικός μας κι όταν τον κατάλαβαν, δεν πέρασε πολύ καλά. Τον κυνήγησαν. Ενώ του είχαμε πει ότι δεν μπορεί να βγάλει. Δεν είχε ανακοινωθεί κάπου, απλά μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα. Διέρρευσαν φωτογραφίες έναν μήνα αργότερα. Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος που θα πάρει κάτι πολύ καλό. Και το δικό μου καλό ήταν αλλά από την απλή συλλογή της σχεδιάστριας. Εγώ είμαι λίγο ψιλικατζού. Είναι μεγάλη μου χαρά να πάρω κάτι και με δέκα ευρώ. Vintage πολύ».

Το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους, το 2012, είχε πει στο περιοδικό People: «Το ήξερα από την αρχή πως ήταν “meant to be”. Γνωριζόμασταν με τον Παναγιώτη μέσα από κοινές παρέες, δεν ήταν άγνωστος άνθρωπος για μένα. Τότε, όμως, εκείνος έλειπε στην Αμερική, έτσι δεν είχαμε γίνει ποτέ φίλοι. Ήμασταν καλοί γνωστοί. Δε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι παραπάνω –από το δικό του βέβαια είχε περάσει από ότι έμαθα μετά».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τέλειες αναλογίες παρότι μητέρα δύο παιδιών

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τέλειες αναλογίες παρότι μητέρα δύο παιδιών /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τους γιους του Μάξιμο και Κίμωνα. Ο Μάξιμος γεννήθηκε στις 3 Μαΐου του 2013 κι ο Κίμωνας στις 4 Μαρτίου του 2019.

Βόλτα για την οικογένεια Παπουτσάκη-Πιλαφά στο Ζάππειο

Βόλτα για την οικογένεια Παπουτσάκη-Πιλαφά στο Ζάππειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Όταν ο επιχειρηματίας στις 25 Ιουνίου συμπλήρωσε τα 44 του χρόνια, η ηθοποιός είχε εκφράσει την αγάπη της διοργανώνοντας ένα πάρτι-έκπληξη. «Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Χιλιόχρονος αγάπη μου! Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε», είχε γράψει στην ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον γάμο της στην εκπομπή After Dark

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η θεραπεία ζεύγους που έκανε

Όπως εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογιώργη φλΕΡΤ το 2020, οι δυο τους συμβουλεύτηκαν έναν ειδικό προκειμένου να βελτιώσουν τη μεταξύ τους σχέση και την επικοινωνία στον γάμο τους. Χωρίς ταμπού αποκάλυψε πως έκαναν θεραπεία ζεύγους με τον Παναγιώτη Πιλαφά: «Από τον Παναγιώτη έχω μάθει την υπομονή, γιατί δεν την είχα παλιά. Και την επικοινωνία που είναι πολύ σημαντική και προσπαθώ γενικά να φτιάξω. Έχουμε κάνει θεραπεία ζεύγους κι είμαστε στη διαδικασία τώρα. Όλα ξεκινούν από εμάς. Αυτό που λέμε γενικώς κι αορίστως ότι αν δεν είσαι εσύ καλά, δεν είσαι καλά ούτε με τον άλλον, αυτό είναι βασικός κανόνας. Το θέμα είναι πώς γίνεται αυτό. Η τεχνική με την οποία το επιτυγχάνει κανείς αυτό. Αυτό είναι το δύσκολο. Κι εγώ στην τεχνική πάντα σκόνταφτα όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου. Ήξερα ότι κάτι δεν κάνω καλά, ότι δε διεκδικώ σωστά. Δεν ήξερα πώς διεκδικείς.

Παναγιώτης Πιλαφάς & Κατερίνα Παπουτσάκη στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Από Έρωτα το 2014

Παναγιώτης Πιλαφάς & Κατερίνα Παπουτσάκη στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Από Έρωτα το 2014 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Είναι πολύ σημαντικό τι θα πεις, πώς θα το πεις. Είναι μια ολόκληρη επιστήμη και για αυτό αφηνόμαστε στα χέρια των ειδικών. Ο Παναγιώτης ήθελε πάρα πολύ κι εκείνος. Το ζητούμενο σε όλη αυτήν τη διαδικασία είναι η ενδυνάμωση του καθενός ξεχωριστά. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Βαδίζουμε ο ένας πιο κοντά στον άλλον κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Χρειάζεται πολλή δουλειά κι ενδοσκόπηση».

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο. Οι δύο τους είχαν ποζάρει αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Τον περασμένο Ιούλιο η ηθοποιός κι ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στο Ηρώδειο

Τον περασμένο Ιούλιο η ηθοποιός κι ο επιχειρηματίας βρέθηκαν στο Ηρώδειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στην τελευταία συνέντευξή της στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός δεν είχε κάνει καμία αναφορά στον μέχρι πρόσφατα σύζυγό της.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.