Χώρισαν Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Πάνος Βλάχος - «Η ηθοποιός έχει νέο σύντροφο»

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

allyou.news

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο Βρετάνια.

Η αμηχανία της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου όταν ρωτληθηκε για τον Πάνο Βλάχο

Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Πάνο Βλάχο και το γεγονός ότι μετά τη Μουρμούρα δεν έχουν συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά. «Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο», ανέφερε αρχικά, ενώ η αμηχανία της ήταν εμφανής όταν ρωτήθηκε αν καμαρώνει τον Πάνο Βλάχο στη σειρά «Εκτός Υπηρεσίας». «Την έχω δει τη σειρά, ναι», ήταν η απάντησή της.

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση / φωτογραφία NDP

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση / φωτογραφία NDP

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μια αποκάλυψη, λέγοντας πως το ζευγάρι των ηθοποιών έχει χωρίσει.
«Έχω ακούσει ότι γυρνώντας από το Los Angeles, ενώ πήγαν μαζί και έκαναν κάποια βήματα, γύρισαν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τσακώθηκαν ή έγινε κάτι. Έχουν χωρίσει και μάλιστα την έχουν δει στον Κεραμεικό παρέα με έναν πολύ ωραίο άντρα. Έχει κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική ζωή της, αν ισχύει. Σίγουρα δεν είναι με τον Πάνο Βλάχο. Ακόμη ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram», είπε η παρουσιάστρια του Happy Day.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares