Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Ο Ζαχαρίας μού 'έτρωγε' χρόνο»

Επιστρέφει στο GNTM 5 και μίλησε για όλα στο Breakfast@Star

allyou.news

Δ

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και ανυπομονεί μπει ξανά στο team του GNTM. Το εντυπωσιακό μοντέλο με τα έντονα -χαρακτηριστικά- της φρύδια μίλησε για όλα στην κάμερα του Breakfast@Star.

Η επιστροφή στο GNTM 5

«Ο μόνος λόγος που γύρισα στο GNTM είναι για τα κορίτσια του διαγωνισμού. Είμαι περήφανη γι’ αυτές», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή που είχε κλέψει τις παραστάσεις όσο ήταν guest κριτής στις auditions του GNTM 5.

Η συγκίνηση για την Κύπρο

Tο μοντέλο μίλησε για τη χώρα από την οποία κατάγεται αλλά και τις συμβουλές που της έχουν δώσει οι γονείς της. «Να είσαι καλή και αυθεντική», αυτό που είναι που κρατάει απο εκείνους. «Είμαι περήφανη που είμαι από την Κύπρο, αλλά δε θέλω να κλάψω γιατί έκαναν τρεις ώρες μακιγιάζ το φρύδι», είπε με χιούμορ.

Ο χωρισμός από τον σύντροφό της, Ζαχαρία Αποστόλου

χατζηπαντελή χωρισε

«Ο Ζαχαρίας είναι απίστευτος και υποστηρικτικός. Είμαι μόνη μου τώρα γιατί πίστευα ότι ο Ζαχαρίας μού τρώει πολύ χρόνο. Με αγάπη Ζαχαρία μου. Είμαι 25 χρόνων. Ποτέ δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τα όνειρά μου και την καριέρα μου», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Σοφία Χατζηπαντελή.

χωρισε η χαζτηπαντελή

σοφια χατζηπαντελή

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares