Η Κατερίνα Παπουτσάκη : «Ένας χωρισμός είναι σαν πένθος»

Οι πρώτες δηλώσεις για το τέλος του γάμου της με τον Παναγιώτη Πιλαφά

allyou.news

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη κι ο σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς, μετά από δέκα χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, και για τον πρόσφατο χωρισμό της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιό της στη Φαίη Σκορδά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έδωσε την πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιό της στη Φαίη Σκορδά

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί κι ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Κι εξακολουθεί να είναι γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί, έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Προχωράμε, η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», απάντησε στην παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά στον Πύργο του Άιφελ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά στον Πύργο του Άιφελ /Φωτογραφία Instagram

Σε ερώτηση της Φαίης για το τι ονειρεύεται για το μέλλον, απάντησε: «Όχι, δεν ονειρεύομαι ακόμη, είναι πολύ νωρίς για να ονειρευτείς. Ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε και πάμε καλά. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς τα εκεί, προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι όλα μια χαρά, φωτεινά».

«Φυσικά κι ένας χωρισμός είναι σαν πένθος, δε θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος, σε καμιά περίπτωση. Αλλά είναι πράγματα που χρειάζεται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά και σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε πάντα να κάνουμε με κάθε τρόπο», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας χρόνια
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares