Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σκληρή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της

«Υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή»

allyou.news

Μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει στο Twitter αλλά και την τηλεόραση ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να στείλει μία σκληρή ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά την εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, θέλει να βάλει ένα τέλος στις συκοφαντίες που ακούγονται.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης.

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για τον λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.
Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Ανδρέας X. Μήτσαινας»


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares