Skip to main content

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Το love story, ο χωρισμός & η εγκυμοσύνη

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά



Έπειτα από αρκετούς μήνες έντονης φημολογίας, το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε πως είναι έγκυος.

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instragram, όπου ποζάρει χαμογελαστή στο κρεβάτι, δίπλα στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία ενώ φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η εκρηκτική perfomer και ο ποδοσφαιριστής κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό την είδηση της εγκυμοσύνης, δίχως να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν τις φήμες που τους ήθελαν να γίνονται γονείς.

Τα σενάρια περί εγκυμοσύνης ενίσχυσε το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε τις καλοκαιρινές της συναυλίες, οι δημόσιες εμφανίσεις της ήταν ελάχιστες, ενώ στο video clip για το τραγούδι «El Telephone», αντί για τα εφαρμοστά φορέματα φοράει μία λαχανί γούνα και τα πλάνα επικεντρώνονται στο επάνω μέρος του σώματός της.

https://youtu.be/3chFiXINmhM

 


Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το love story του ζευγαριού

Επτά χρόνια μετρά η σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία. Ελένη και Αλμπέρτο γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα σε έξοδό τους στο Κολωνάκι. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γοητεύτηκε από την τραγουδίστρια, τη φλέρταρε κι εκείνη ενέδωσε στο επίμονο φλερτ του.

Ο σύντομος χωρισμός και η επανασύνδεση

Κι εκεί που όλοι πίστευαν πως το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2020 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. Η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και η καριέρα της Ελένης στο εξωτερικό ήταν η αφορμή για να εμφανιστούν κάποια σύννεφα στη σχέση τους.

Το «διάλειμμα» στη σχέση τους δεν κράτησε παρά μόνο λίγους μήνες, αφού και οι δυο τους κατάλαβαν πως δεν μπορούσαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, κι αυτός είναι ο λόγος που κάνει σπάνιες δημόσιες, όπως λιγοστές είναι και οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

«Είμαστε και οι δύο πολύ ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ, αντίθετα η ιδέα του γάμου με τρομάζει, μου φαίνεται κάτι πολύ εγκλωβιστικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον αλλά σίγουρα προς το παρόν θα αποφύγω το γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου μόνο υπέροχους ανθρώπους, οπότε οποιαδήποτε σχέση κάνω στη ζωή μου είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία», είχε πει η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Το ζευγάρι σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στη Γλυφάδα/ φωτογραφία NDP

Το ζευγάρι σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στη Γλυφάδα/ φωτογραφία NDP
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ