Skip to main content

CELEBS

Αννίτα Ναθαναήλ - Κρις Χάμπερτ: Σε διάσταση μετά από 22 χρόνια γάμου

«Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας»



Η Αννίτα Ναθαναήλ έκανε μία δήλωση – βόμβα για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Κρις! Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει διαχωρίσει τη ζωή της από τον σύζυγό της και ότι είναι μόνη της.

«Γενικά είμαι πάρα πολύ μονή. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα κάθε μέρα και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές. Είμαστε ξέρεις… », είπε στην εκπομπή «Ελένη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά.

Το ζευγάρι είναι παντρέμενο 22 χρόνια και έχει αποκτήσει δυο κόρες, τη Σύνθια και την Τεράζα, οι οποίες σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Ακόμα αποκάλυψε πως οι δυο της κόρες έχουν φύγει από το σπίτι και πλέον βρίσκονται στο Los Angeles.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει, αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Los Angeles. Τα κορίτσια σπουδάζουν στην Αμερική, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν τα όνειρό τους. Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια. Έφερα εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της μάνας», ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ για τα κορίτσια της.

«Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρηγορά πέρασαν τα χρόνια. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι», εξομολογήθηκε η επιχειρηματίας.

Σύνθια Χάμπερτ - Κρις Χάμπερτ - Αννίτα Ναθαναήλ - Τερέζα Χάμπερτ / Φωτογραφία: NDP
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.