Αννίτα Ναθαναήλ - Κρις Χάμπερτ: Σε διάσταση μετά από 22 χρόνια γάμου

«Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας»

allyou.news

Η Αννίτα Ναθαναήλ έκανε μία δήλωση – βόμβα για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Κρις! Η γνωστή επιχειρηματίας αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έχει διαχωρίσει τη ζωή της από τον σύζυγό της και ότι είναι μόνη της.

«Γενικά είμαι πάρα πολύ μονή. Εγώ και ο Κρις έχουμε πλέον διαχωρίσει τις ζωές μας. Έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Εκείνος επιλέγει να δουλεύει όλη μέρα και εγώ επιλέγω να ζω τη ζωή μου όλη μέρα. Έχω χρόνο, χαίρομαι τη θάλασσα κάθε μέρα και έχω καταφέρει να βάλω μέσα στο πρόγραμμά μου πάρα πολλά στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν είχα την πολυτέλεια να το κάνω. Να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές. Είμαστε ξέρεις… », είπε στην εκπομπή «Ελένη» και στον Κωνσταντίνο Αρκά.

Το ζευγάρι είναι παντρέμενο 22 χρόνια και έχει αποκτήσει δυο κόρες, τη Σύνθια και την Τεράζα, οι οποίες σπουδάζουν στο εξωτερικό.

Ακόμα αποκάλυψε πως οι δυο της κόρες έχουν φύγει από το σπίτι και πλέον βρίσκονται στο Los Angeles.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει, αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Los Angeles. Τα κορίτσια σπουδάζουν στην Αμερική, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ περήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν τα όνειρό τους. Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια. Έφερα εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της μάνας», ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ για τα κορίτσια της.

«Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρηγορά πέρασαν τα χρόνια. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι», εξομολογήθηκε η επιχειρηματίας.

Σύνθια Χάμπερτ - Κρις Χάμπερτ - Αννίτα Ναθαναήλ - Τερέζα Χάμπερτ / Φωτογραφία: NDP
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares