Η Νικολέττα Βλαβιανού ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Wikipedia

Ποιο είναι το πρόβλημα που της έχει δημιουργήσει;

allyou.news

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε η Νικολέττα Βλαβιανού όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για το θέατρο αλλά και την απόφασή της να κινηθεί νομικά ενάντια στη Wikipedia.

«Ήταν να είμαι και σε μια δουλειά και μου είπαν “δε σε θέλουν στην ΕΡΤ”, δεν το πιστεύω όμως γιατί εγώ δούλευα στην ΕΡΤ. Πιστεύω ότι τέτοιες ατάκες τις χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία, δεν περνάνε πλέον, είναι ντροπή να τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Έχει γίνει ολόκληρο κίνημα, αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν τα ίδια», είπε αρχικά στην εκπομπή Πρωινό μας.

Η Νικολέττα Βλαβιανού αναφέρθηκε στα... πολιτικά μέσα που υπάρχουν ακόμα στο θέατρο!

Η Νικολέττα Βλαβιανού αναφέρθηκε στα... πολιτικά μέσα που υπάρχουν ακόμα στο θέατρο!

Αναφερόμενη στους ανθρώπους που εργάζονται ως ηθοποιοί χωρίς να έχουν τελειώσει δραματική σχολή, δήλωσε: «Άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί θα πρέπει να πάνε να δοκιμαστούν στις σχολές πρώτα. Δεν κατάλαβα; Εγώ δηλαδή θέλω να γίνω χειρουργός και θα πω "φέρτε μου να χειρουργήσω;". Επί του σώματος θα μάθω ή στη σχολή πρώτα; Γιατί πρέπει να το υποστούμε; Αν και να πούμε ότι το μέσον δουλεύει πάρα πολύ στην εποχή μας. Χτυπάνε τηλέφωνα κυρίως… από πολιτικά μέσα».

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Νικολέττας Βλαβιανού με την κόρη της, Μαρία στο θέατρο

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Νικολέττας Βλαβιανού με την κόρη της, Μαρία στο θέατρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κλείνοντας, η Νικολέττα Βλαβιανού αναφέρθηκε στη λάθος ηλικία που έχουν καταχωρήσει στο Wikipedia, λέγοντας: «Πάω να συζητήσω για μια δουλειά και συναντώ έναν κύριο ο οποίος ήταν περίπου δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, φαινόταν... Κάποια στιγμή μου λέει για ένα γεγονός που το είχε ζήσει η μάνα μου και τον ρωτάω κάποια στιγμή γιατί μου μιλάει σαν να είμαι μεγαλύτερη; Και μου απαντάει: "Μα στο wikipedia λέει άλλα". "Άσε το wikipedia ρε άνθρωπε" του είπα. Αλλά επειδή έχω μάθει ότι συνάδελφός μου επενέβη με δικηγόρο, θα το κάνω κι εγώ. Όχι μόνο για αυτό, αλλά επειδή έχει κι ένα ελλιπέστατο βιογραφικό».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares