Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για τις εγκυμοσύνες της που δεν ολοκληρώθηκαν

Συναντήθηκε τηλεοπτικά με πρώην συνεργάτιδά της

allyou.news

Η γνωστή make up artist, Ρούλα Σταματοπούλου, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην επί χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη για την αποβολή που είχε, καθώς και για το μωρό της, τον μικρό Άγγελο που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Κατά τη διάρκεια της συναισθηματικά φορτισμένης κουβέντας τους, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις δύο εγκυμοσύνες που είχε πριν από αρκετά χρόνια και δεν ολοκληρώθηκαν, καθώς και στην εμπειρία της καισαρικής που έζησε με το τέταρτο παιδί της, τη Μαρίνα Παντζοπούλου.

Ρούλα Σταματοπούλου & Ελένη Μενεγάκη υπήρξαν συνεργάτιδες για χρόνια

«Μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες στη διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πολλά κορίτσια που θέλανε να μείνουν έγκυες στη δεκαετία 20-30. Εγώ είχα πει η ίδια για τον εαυτό μου για τις δύο φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες τη δεκαετία 30-40. Θέλω να πω ότι όταν όλα όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα. Για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, κάποιοι άλλοι όμως πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην καισαρική που έκανε: «Η καισαρική είναι πάρα πολύ γρήγορη. Πλέον έχω και την εμπειρία λόγω και του τελευταίου μου παιδιού. Ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις, είναι αυτό που λέμε ότι σε ένα λεπτό το βλέπεις μπροστά σου…».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares