Skip to main content

CELEBS

Οικογενειακή υπόθεση: Οι διάσημοι που ίσως δεν ήξερες ότι είναι αδέρφια

Τι συνδέει την Ελισάβετ Μουτάφη με τον Κωνσταντίνο Μουταφτσή;



Είτε με το ίδιο επώνυμο είτε με... καλλιτεχνικό, διαγράφουν τη δική τους ξεχωριστή πορεία στην τέχνη.

Μπορεί να μην ήξερες καν ότι ορισμένοι celebrities είναι αδέρφια, ή να απέδιδες σε απλή συνωνυμία το ίδιο επώνυμο που τους έκανε γνωστούς, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι στην εγχώρια σόουμπιζ που προήλθαν από τους ίδιους γονείς.

Κάποια διάσημα αδέρφια που θα δεις σε αυτήν τη λίστα θα σε εκπλήξουν. Αυτοί είναι οι celebs που ίσως δεν ήξερες ότι είναι αδέρφια.

Μαρία Ανδρούτσου - Θωμαΐς Ανδρούτσου

Εκτός από ταλαντούχες ηθοποιοί η Μαρία κι η Θωμαΐς Ανδρούτσου είναι επίσης αδερφές. Η Θωμαΐς Ανδρούτσου τα τελευταία χρόνια εργάζεται κι ως θεραπεύτρια με τη μέθοδο του Breathwork.

Οι δύο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες και, μάλιστα, μοιάζουν πάρα πολύ. Πολλές φορές το κοινό τις μπερδεύει, αλλά καμία από τις δύο δεν έχει πρόβλημα με αυτό.

Δημήτρης Αλεξανδρής - Νίκος Πουρσανίδης

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής επέλεξε το επώνυμο της μητέρας του να τον συνοδεύει ως το καλλιτεχνικό επώνυμό του. Ο ηθοποιός είναι αδερφός με τον επίσης ηθοποιό, Νίκο Πουρσανίδη.

Οι δύο τους είναι το μεγαλύτερο και το μικρότερο παιδί της οικογένειάς τους αντίστοιχα, ενώ ο μεσαίος αδερφός τους, Ηλίας, ακολούθησε έναν διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο κι ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο.

Ελισάβετ Μουτάφη - Κωνσταντίνος Μουταφτσής

Η Ελισάβετ Μουτάφη κι ο αδερφός της, Κωνσταντίνος Μουταφτσής δεν έχουν το ίδιο επίθετο, αλλά μοιράζονται το ίδιο επάγγελμα.

Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής είναι ηθοποιός αλλά και σκηνοθέτης. Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, Ρομπέν των δασών κι Οι 12 ένορκοι, συμμετείχε στη σειρά Μη Ψαρώνεις, ενώ φέτος τον βλέπουμε στον ρόλο του κακού στη σειρά Γλυκάνισος του ΣΚΑΪ.

Δε μοιράζονται το ίδιο επώνυμο, αφού στα πρώτα της βήματα η ηθοποιός «έκοψε» το «τσ» για να είναι πιο εύηχο το επώνυμό της.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Σάκης Αρναούτογλου

Ο καθένας στο είδος του. Ο ένας παρουσιαστής, ο άλλος μετεωρολόγος. Σπάνια, έχουμε δει και τους δύο μαζί σε κοινή έξοδο, ωστόσο ο Σάκης Αρναούτογλου είχε πάει και καλεσμένος στην εκπομπή του αδερφού του.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο μετεωρολόγος για τον αδερφό του «ήταν ανέκαθεν το στήριγμά μου και ψυχολογικά και οικονομικά σαν μεγαλύτερος αδερφός. Εγώ τον χαρακτηρίζω “χάπι ευτυχίας” γιατί έχει μία αύρα και ένα χιούμορ που ποτέ δε θα βαρεθεί κάποιος μαζί του!».

Άκης Δείξιμος - Κώστας Δόξας

Έχοντας μια μεγάλη πορεία στο τραγούδι, αν κι αδέρφια οι δύο τραγουδιστές τα τελευταία 20 χρόνια έχουν διαφορετικά επίθετα κάτι που ωστόσο δεν ήταν δική τους απόφαση. Όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει ο Κώστας το δικό του επίθετο του το άλλαξαν από τη δισκογραφική εταιρεία, ωστόσο δεν είναι εκείνοι που πολλές φορές τον μπερδεύουν και τον φωνάζουν «Δείξιμο».

Μαριάννα Τουμασάτου - Γρηγόρης Τουμασάτος

Την αγάπη της για την υποκριτική μοιραζόταν από την αρχή της ζωής της, μέχρι και σήμερα με τον αδερφό της η Μαριάννα Τουμασάτου. Ο αδερφός της, Γρηγόρης Τουμασάτος είναι επίσης ηθοποιός κι οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε σειρές όπως: Τμήμα Ηθών, Βέρα στο Δεξί και Cheek to cheek.

Αργύρης Πανταζάρας - Ίρις Πανταζάρα

Κι όμως πριν γνωρίσουμε τον Αργύρη Πανταζάρα που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Ο παράδεισος των κυριών, είχαμε γνωρίσει την ηθοποιό αδερφή του. Η Ίρις Πανταζάρα είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά Μια στιγμή δυο ζωές, όπου είχε υποδυθεί την «Πωλίνα».

Τα δύο αδέρφια συνεχίζουν να χαράζουν τον δρόμο τους στην υποκριτική και μεγάλη αγάπη και των δύο παραμένει το θέατρο. Το 2019 είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Elephant Song που είχε παρουσιαστεί στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

CELEBS

Διαζύγια διασήμων: Zευγάρια που έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Όταν Μενεγάκη-Λάτσιος, Σκορδά-Λιάγκας, Λασκαράκη-Τσιμιτσέλης έγιναν... τέως

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη