Έλενα Παπαρίζου: Σε νέο σπίτι με τον Ανδρέα!

Η διάσημη τραγουδίστρια μόλις μετακόμισε και σχεδιάζει από τώρα τι θα κάνει με το...άδειο δωμάτιο του σπιτιού.

Αναστασία Τουρούτογλου

Η Έλενα Παπαρίζου μετακόμισε πρόσφατα με τον σύντροφο της, Ανδρέα Καψάλη, στο καινούργιο τους σπίτι, μια μονοκατοικία με κήπο στη Βούλα. Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Έλενα μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της αλλά και τι σκοπεύει να κάνει με το κενό δωμάτιο που υπάρχει στο σπίτι τους. 

«Δεν παντρευόμαστε τον Αύγουστο. Ούτε νομίζω πως θα έχουμε γάμο φέτος. Καταρχάς ο αδελφός του Ανδρέα λείπει στη Βραζιλία με τη γυναίκα του, περιμένουν παιδάκι κι εμείς θέλουμε να έχουμε κοντά μας τα αδέλφια μας, τις οικογένειές μας. Άρα δύσκολο. Έχουμε συζητήσει πολλά και διάφορα για το γάμο που θα κάνουμε, αλλά μάλλον εγώ θα πάρω τη γρήγορη απόφαση τελικά για το πού και το πότε. Δεν ξέρω αν θέλω να είναι παραδοσιακός γάμος ή κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκαναν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, οι οποίοι παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Είναι ωραίο να μη σου γίνεται συνήθεια ο άλλος».

Αλλά και η πρόταση γάμου που της έκανε ο Ανδρέας ήταν ξεχωριστή αφού γονάτισε μεν, χωρίς μονόπετρο δε.

«Σοκαρίστηκα από την πρόταση γάμου του Ανδρέα. Ήταν πολύ ωραίο και ξαφνικό. Εκεί που πίναμε τον καφέ μας ένα πρωί, τον είδα γονατισμένο, χωρίς δαχτυλίδι, συγκινημένο –καθώς είχαμε κάνει κάτι κουβέντες το προηγούμενο βράδυ– και μου είπε “Έλενα, είσαι το φως της ψυχής μου, το φως της ζωής μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο σαν εσένα και θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Θέλεις να με παντρευτείς;”. Για μένα ήταν δεδομένο ότι κάθε μέρα θα παλεύω για να είμαι καλά με το σύντροφό μου. Τώρα νιώθω κάτι ακόμη πιο δυνατό, αφού είναι ο άντρας μου. Εξάλλου, ζούμε ως παντρεμένοι από την ημέρα που γνωριστήκαμε, δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ χώρια. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό με τον Ανδρέα, δεν φοβήθηκα, μου αρέσουν τα ρίσκα. Τα μέτρια με σκοτώνουν».

Όσο αναφορά τώρα σε εκείνο το δωμάτιο στο οποίο το ζευγάρι δεν έχει προσθέσει ακόμα έπιπλα, η Έλενα δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία της να το δει πολύ σύντομα να μετατρέπεται σε... παιδικό. 

«Έχουμε ένα δωμάτιο κενό στο σπίτι, περνάμε και το κοιτάμε και λέμε ότι κάποια μέρα θα το γεμίσουμε. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα αυτό. Σε αυτή τη φάση είναι η ζωή μου τώρα και πιστεύω πως κάθε ηλικία πρέπει να τη ζεις όπως της αξίζει. Με ρωτάνε “δεν φοβάσαι να παντρευτείς, μήπως χαθεί η ποπ εικόνα σου;” και αναρωτιέμαι γιατί το κάνουν αυτό στην Ελλάδα. Ο γάμος θα ορίσει την ποπ εικόνα μου; Δεν ζω για την εικόνα μου, αλλά για να ζήσω τη ζωή μου. Έχω ωριμάσει, μου αρέσει η οικογένεια, δεν είμαι κοριτσάκι πλέον».

Και συνεχίζει, μιλώντας ακόμη περισσότερο για το κεφάλαιο Παιδί:

«Φυσικά και θα κρατούσα ένα παιδί, αν έμενα τώρα έγκυος. Είμαι 32 χρόνων και θα στενοχωρηθώ αν δεν αποκτήσω παιδιά στη ζωή μου. Αρκεί να τα κάνεις με έναν άνθρωπο που αγαπάς πολύ και με τον οποίο νιώθεις καλά. Αν κι εγώ συνιστώ ακόμη και σε εκείνους που δεν έχουν βρει το άλλο τους μισό να κάνουν παιδιά. Όταν, λοιπόν, μου έρθει, θα είμαι πολύ χαρούμενη. Έγινα και πιο αυστηρή πια. Όταν είσαι 15, αναρωτιέσαι αν οι γονείς σου είναι τρελοί. Και μεγαλώνοντας, βλέπεις ότι αρχίζεις και λειτουργείς σαν το γονιό σου. Και το νιώθω γιατί είμαι περικυκλωμένη από πολλά παιδιά: τα ανίψια μου, πέντε βαφτιστήρια, τα παιδιά των κολλητών μου».

 

 



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares