Skip to main content

CELEBS

Δεύτερο παιδί για την Ελεονώρα Μελέτη; - Η απάντησή της

Η μεγάλη επιθυμία του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη



Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά έδωσε το «παρών» η Ελεονώρα Μελέτη και εκεί την «τσάκωσαν» οι τηλεοπτικές κάμερες.

Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» μίλησε για την επιθυμία του συζύγου της να τη δει να παίζει στο θέατρο, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί.

«Πριν ξεκινήσω στην τηλεόραση δούλευα σαν μεταφράστρια. Έκανα μεταφράσεις για περιοδικά και εφημερίδες. Ο σύζυγός μου θέλει σαν τρελός να παίξω στο θέατρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ αυτό. Είναι από τα πράγματα που λέω “ποτέ”», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

μελετη

«Η κόρη μου δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τι δουλειά κάνει η μαμά και νομίζει ότι η δουλειά της είναι να βάζει υπογραφές στο Mega. Το καταλαβαίνει μόνο όταν έχουμε κάποια αργία που είμαστε στο σπίτι και βλέπουμε μαγνητοσκοπημένες τις εκπομπές και μου λέει “και εκεί και εδώ;”. Δεν είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδί. Έχω την τέλεια ισορροπία», πρόσθεσε Ελεονώρα Μελέτη.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την 4χρονη Αλεξάνδρα.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department