Δεύτερο παιδί για την Ελεονώρα Μελέτη; - Η απάντησή της

Η μεγάλη επιθυμία του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη

allyou.news

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά έδωσε το «παρών» η Ελεονώρα Μελέτη και εκεί την «τσάκωσαν» οι τηλεοπτικές κάμερες.

Η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» μίλησε για την επιθυμία του συζύγου της να τη δει να παίζει στο θέατρο, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί.

«Πριν ξεκινήσω στην τηλεόραση δούλευα σαν μεταφράστρια. Έκανα μεταφράσεις για περιοδικά και εφημερίδες. Ο σύζυγός μου θέλει σαν τρελός να παίξω στο θέατρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτέ αυτό. Είναι από τα πράγματα που λέω “ποτέ”», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

μελετη

«Η κόρη μου δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τι δουλειά κάνει η μαμά και νομίζει ότι η δουλειά της είναι να βάζει υπογραφές στο Mega. Το καταλαβαίνει μόνο όταν έχουμε κάποια αργία που είμαστε στο σπίτι και βλέπουμε μαγνητοσκοπημένες τις εκπομπές και μου λέει “και εκεί και εδώ;”. Δεν είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδί. Έχω την τέλεια ισορροπία», πρόσθεσε Ελεονώρα Μελέτη.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την 4χρονη Αλεξάνδρα.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares