Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Ρέμος για Κιβωτό Του Κόσμου: Να περιμένουμε τη δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε

«Ίσως υπάρχει μια υπερβολή σε αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο»



Ο Αντώνης Ρέμος αυτή την περίοδο βρίσκεται στον Βόλο, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ο δημοσιογράφος ρώτησε τον δημοφιλή καλλιτέχνη για την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου» και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως πρέπει να αφήσουμε την υπόθεση στα χέρια της δικαιοσύνης και να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» στις «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην “Κιβωτό”. Φοβάμαι ότι ίσως υπάρχει μία υπερβολή σε όλο αυτό, ίσως προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης και τι συμβαίνει ακριβώς. Ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους το να προστατεύουν τα παιδιά. Πολλές φορές, επειδή είμαστε και οι επιλογές μας, μπορεί κάποιες από τις επιλογές μας να μας εκθέσουν και να μας φέρουν σε προβλήματα. Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο αλλά έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέλαβα με τηλεμαραθώνιους να αγοράσουν την δομή στον Κολωνό. Δε θέλω να το πιστέψω; Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.