Skip to main content

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι απάντησε στη Θέμις Μπαζάκα γιατί έπαιζε συνέχεια τη… μάνα του!

Πρώτη φορά δεν τον ακουμπούν τα σχόλια, δήλωσε για το Maestro



Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, την οποία επιμελήθηκε η Φανή Πλατσατούρα, έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με αφορμή την τηλεοπτική σειρά Maestro, στην οποία είναι σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνιστής.

Στην συνέντευξη ο Χρ. Παπακαλιάτης κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που υπέβαλαν πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί μαζί του, ανάμεσα τους και η γνωστή ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα.

Θέμις Μπαζάκα

η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα (φωτογραφία αρχείου Motion Team)
 

«Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πως είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;» ήταν το ερώτημα που υπέβαλλε η Θέμις Μπαζάκα, με τον δημιουργό του «Maestro» να απαντά:

«Λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο».

Παπακαλιάτης για Maestro: Πρώτη φορά που δεν με ακούμπησαν καθόλου με αρνητικά σχόλια

Στην ίδια συνέντευξη και απαντώντας επίσης σε ερώτηση της Θ. Μπαζάκα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι πρώτη φορά τα αρνητικά σχόλια δεν τον «ακούμπησαν» καθόλου.

«Στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφοροούν;» ρώτησε συγκεκριμένα η Θ. Μπαζάκα για να απαντήσει ο Χρ. Παπακαλιάτης:

«Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;