Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Τι απάντησε στη Θέμις Μπαζάκα γιατί έπαιζε συνέχεια τη… μάνα του!

Πρώτη φορά δεν τον ακουμπούν τα σχόλια, δήλωσε για το Maestro

allyou.news

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, την οποία επιμελήθηκε η Φανή Πλατσατούρα, έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με αφορμή την τηλεοπτική σειρά Maestro, στην οποία είναι σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνιστής.

Στην συνέντευξη ο Χρ. Παπακαλιάτης κλήθηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις που υπέβαλαν πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί μαζί του, ανάμεσα τους και η γνωστή ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα.

Θέμις Μπαζάκα

η ηθοποιός Θέμις Μπαζάκα (φωτογραφία αρχείου Motion Team)
 

«Γιατί με έβαζες συνέχεια να παίζω τη μάνα σου; Πως είναι, αλήθεια, η σχέση με τη μητέρα σου και ποια θα έλεγες είναι η ιδανική μητέρα για σένα;» ήταν το ερώτημα που υπέβαλλε η Θέμις Μπαζάκα, με τον δημιουργό του «Maestro» να απαντά:

«Λοιπόν… Ο λόγος που έπαιξες τη μάνα μου ήταν επειδή οι μάνες που είχα γράψει, σεναριακά έπρεπε να έχουν όλα τα στοιχεία που και εσύ έχεις. Έντονο χαρακτήρα, γοητεία, φινέτσα, χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Και επειδή και η δική μου μάνα τα έχει αυτά, έγραφα πάντα ρόλους σε ηρωίδες που έχουν τέτοιο δυναμισμό. Ή, και αν δεν τον είχαν, στην πορεία τον έβρισκαν. Για μένα η ιδανική μητέρα είναι αυτή που μαθαίνει το παιδί της να είναι δυνατό και ανεξάρτητο».

Παπακαλιάτης για Maestro: Πρώτη φορά που δεν με ακούμπησαν καθόλου με αρνητικά σχόλια

Στην ίδια συνέντευξη και απαντώντας επίσης σε ερώτηση της Θ. Μπαζάκα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δήλωσε ότι πρώτη φορά τα αρνητικά σχόλια δεν τον «ακούμπησαν» καθόλου.

«Στην Ελλάδα, ότι και αν καταφέρεις, όπου και αν φτάσεις, πάντα θα υπάρχουν κάποιες φωνές που θα λένε «ναι μεν, αλλά…». Ποια αρνητικά σχόλια έχεις ακούσει κατά καιρούς και πότε έπαψαν αυτά να σε αφοροούν;» ρώτησε συγκεκριμένα η Θ. Μπαζάκα για να απαντήσει ο Χρ. Παπακαλιάτης:

«Νομίζω φέτος είναι η πρώτη φορά που τα σχόλια δεν με έχουν ακουμπήσει καθόλου. Ούτε έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε αρνητικό. Ίσως επειδή δεν προλαβαίνω, ίσως επειδή μεγαλώνω και δεν με αφορά τόσο, ίσως επειδή είμαι πιο σίγουρος για αυτό».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares