Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ο χρόνος που φεύγει μου άφησε ανατροπές και αλλαγές»

Η ηθοποιός έκανε έναν σύντομοο απολογισμό

allyou.news

Τον τελευταίο καιρό η Κατερίνα Παπουτσάκη μας εκπλήσσει ευχάριστα, μιας και μετά την υποκριτική ασχολείται και μια άλλη μεγάλη της αγάπη… το τραγούδι!

Η ίδια έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου» και καταφέρνει να παρασύρει στους ρυθμούς της τους θαυμαστές της που σπεύδουν να την απολαύσουν στο stage.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβηκε σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας και ρόκαρε μέχρι πρωίας! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέβηκε σε γνωστή μουσική σκηνή της Αθήνας και ρόκαρε μέχρι πρωίας! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Το τραγούδι είναι μία μεγάλη αγάπη από παλιά και δεν ήξερα τι θέλω να πω μέσα από αυτό. Ήμουν πάντα ευθυνόφοβη, αλλά το καταπολεμώ και δε φοβάμαι πια. Όταν ήρθε ο Μάξιμος να με δει μου είπε «πόσο λυπάμαι για σένα που τόσα χρόνια δεν έκανες αυτό που αγαπάς». Η συμβουλή που μου έδωσε ο Μάξιμος είναι “όλα στο κόκκινο μαμά”», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Εκτός από ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι πάνω από όλα μαμά και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις βρίσκει πάντα χρόνια για τους δυο γιους της. «Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει γι’ αυτή τη σχέση».

Όσο για τον χρόνο που φεύγει σε λίγες εβδομάδες είπε κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό. «Ο χρόνος που φεύγει μου άφησε ανατροπές, αλλαγές και ωραία ξεκινήματα. Από τη νέα χρονιά αναμένω ζεστασιά, ισορροπία, φίλους και τα παιδάκια μου», κατέληξε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares