Κατερίνα Καινούργιου: Ποιος είναι ο μάνατζερ που της «έκλεψε» την καρδιά;

Οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Γκουντάρα για τη «φρεσκοερωτευμένη»

allyou.news

Από… σαράντα κύματα έχει περάσει η ερωτική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, έχει δηλώσει πως θα κρατάει την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους και πως δε θα ήθελε να ξανά μιλήσει δημόσια για κάποιον σύντροφό της.

σε σχεση η καινούργιου

Πρόσφατα, όμως, έγινε γνωστό ότι η λαμπερή παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει νέο ειδύλλιο με τον γοητευτικό Βαγγέλη Ροδόπουλο.

Ο Βαγγέλης Ροδόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος μεγάλου εκπαιδευτικού ιδρύματος και έχει πολύχρονη παρουσία στον χώρο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω της Δανάης Παππά και του συντρόφου της, Λάμπρου Λάζαρη, κι από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη μεταξύ τους.

Ο επιχειρηματίας ήταν πολύ προσεκτικός και σαν gentleman έκανε αργά βήματα για να προσεγγίσει τη διάσημη παρουσιάστια, καθώς ο χωρισμός της ήταν πολύ «φρέσκος».

rodopoulos

 

Ο συνεργάτης και φίλος της Κατερίνας Καινούργιου Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε στον αέρα του «Super Κατερίνα», ότι η παρουσιάστρια είναι «φρεσκοερωτευμένη» και η Kat Ken δεν το αρνήθηκε. Μέχρι στιγμής ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες για το ειδύλλιό τους.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares