Μπρους Γουίλις: Το ενσταντανέ με τη Μουρ, τη Χέμινγκ και τα παιδιά τους

Πρώην, νυν κι απόγονοι σε μια οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

allyou.news

Λίγα εικοσιτετράωρα, αφότου δημοσίευμα έφερε στο φως της δημοσιότητας την αναθεωρημένη διαθήκη του, ο Μπρους Γουίλις ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με την πρώην, τη νυν σύζυγο και τις κόρες του.

Μπορεί ο διάσημος σταρ να αναγκάστηκε να βάλει ένα πρώορο τέλος στην καριέρα του καθώς διαγνώστηκε με αφασία, ωστόσο αυτή την περίοδο απολαμβάνει τη γαλήνη και τη θαλπωρή στο σπίτι με τα μέλη της οικογένειάς του. Εξάλλου, ο Γουίλις διατηρεί άριστες σχέσεις και με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ, με την οποία απέκτησαν τρεις κόρες, την Ταλούλα, τη Ράμερ και τη Σκάουτ ΛαΡού.

Σύσσωμη μάλιστα η οικογένεια τον υποδέχτηκε στο σπίτι όπου μένει με τη δεύτερη σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ Γουίλις και τις κόρες τους Έβελιν Πεν και Μέιμπελ Ρέι.

«Είμαστε οικογένεια. Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών», έγραψε η Ντέμι Μουρ στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε βλέπουμε τον ηθοποιό μαζί με τις γυναίκες της ζωής του: την πρώην σύζυγό του, τη νυν και τις πέντε κόρες του.

Η ανάρτηση έρχεται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως ο Μπρους Γουίλις ανανέωσε τη διαθήκη του αφήνοντας ένα εκατομμύριο στις κόρες του από τον γάμο με την Ντέμι Μουρ και τα υπόλοιπα χρήματα της περιουσίας τους στην Έμμα Χέμινγκ Γουίλις και τις κόρες τους Έβελιν Πεν και Μέιμπελ Ρέι.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares