Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι ισχυρό το σοκ»

Μίλησε για τις δύο αποβολές που είχε και τις δυσκολίες μέχρι να γεννηθεί η κόρη της...
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο δρόμος στην επαγγελματική της σταδιοδρομία δεν ήταν στρωμένος με… ροδοπέταλα, ωστόσο με την αγάπη της για τη δουλειά και την αυθεντικότητα της έχει καταφέρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.
 
Ο λόγος για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πάντως σε μία εκ βαθέων συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι και ο δρόμος για να βιώσει το θαύμα της μητρότητας ήταν αρκετά δύσβατος, αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολα πέρασε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα.
 
Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό «EΓΩ!Weekly» αναφέρθηκε στις δυο αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχε, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μεγάλο σοκ. Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μια από τις επόμενες εξετάσεις δε ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος γιατί είχα μπει ήδη στην διαδικασία της σκέψης ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν  πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σε αυτή την περίπτωση πάντα σκέφτεσαι «κι αν δεν τα καταφέρω;».
 
Εν τέλει η γνωστή παρουσιάστρια μετά από θεραπευτική αγωγή πολλών μηνών κατάφερε να μείνει έγκυος την κορούλα της Αέλια. Ωστόσο η μοίρα της επιφύλασσε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι της. Κι αυτό γιατί λίγες ημέρες αφότου έμαθε πως είναι έγκυος είχε προσβληθεί από την γρίπη Η1Ν1.
 
«Έχω ψυχοσωματικά. Έχει να κάνει με τις ορμόνες μου. Ακολουθούσα μια θεραπευτική αγωγή επί μήνες. Όμως δεν έχασα το κουράγιο μου. Είπα "θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε". Αν τα πράγματα δεν ερχόντουσαν φυσιολογικά θα έμπαινα ενδεχομένως στην διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Κάποια στιγμή είπα στο Κρατερό ας χαλαρώσουμε και ας μην είμαστε συνεχώς κόντρα εξετάσεις. Σε πληροφορώ δύο μέρες μετά έμεινα έγκυος στην Αέλια και πήγαν όλα καλά. Μόλις ακούσαμε την καρδούλα της, ο γιατρός μου, μου είπε. «Θέλω να κάνεις σωστή διατροφή και να μην αρρωστήσεις. Μου το είπε Τρίτη και την Παρασκευή έπαθα Η1Ν1. Τις πρώτες τις πέρασα καραντίνα στο Ιασώ», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.
  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares