Ελένη Χατζίδου: Παραδέχτηκε ότι έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ (Photo)

Χτυπησε μέσα της το καμπανάκι της μητρότητας
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο  έρωτας με έρωτα περνάει αναφέρει ένα λαϊκό τραγούδι που βρήκε εφαρμογή και στην περίπτωση της Ελένης Χατζίδου.
 
Η τραγουδίστρια λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον επί σειρά σύντροφό της βρήκε τον έρωτα στα μάτια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Άρη Σοϊλέδη και σε συνέντευξή της παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη σχέση τους.
 
«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσω γι΄ αυτό. Είμαι όμως, πάρα πολύ ευτυχισμένη, γελάω πάρα πολύ, περνάω πάρα πολύ καλά. Γενικά δεν κρύβομαι. Θα μπορούσα να πω ότι “είμαι μόνη μου δεν τρέχει τίποτα” αλλά δεν θέλω να πω ψέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου στο περιοδικό people.
 
Όσο για τον πρώην σύντροφό της η τραγουδίστρια υπογράμμισε: «Ήταν μια σχέση που είχαν γνωριστεί και οι γονείς μας», εξηγώντας πως ο κορεσμός οδήγησε αυτή τη σχέση να κλείσει τον κύκλο της. «Έχει τελειώσει όμως αυτή η σχέση. Έχω μιλήσει αρκετά, και δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω».
 
Καταλήγοντας αποκάλυψε ότι  «…τελευταία ένιωσα πολύ έντονα το καμπανάκι της μητρότητας, αλλά δεν νομίζω ότι χτύπησε σε καλή φάση. Θέλω στα επόμενα τέσσερα χρόνια να γίνω μητέρα, γιατί δεν θέλω να φύγει η ζωή μου και να περάσει έτσι, χωρίς να κάνω οικογένεια. Μακάρι να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος».
 
Δες τον ποδοσφαιριστή που έβαλε... γκολ στην καρδιά της Ελένης:
 

0.xatzidoy-mesa.gif

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares