Χάρις Αλεξίου: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Παπακαλιάτη για το Maestro!

Τα άκρως συγκινητικά λόγια της μεγάλης τραγουδίστριας

allyou.news

Η πρώτη σεζόν του Maestro ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου κι η Χάρις Αλεξίου θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» τόσο στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όσο και στους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς.

Mαρία Καβογιάννη & Χάρις Αλεξίου έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Maestro

Mαρία Καβογιάννη & Χάρις Αλεξίου έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Maestro

Το απόγευμα της Παρασκευής, η καταξιωμένη τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς, λέγοντας το δικό της «ευχαριστώ». Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Με τον Χριστόφορο, έζησα κάτι εξαιρετικά όμορφο. Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Μαρίσσα Τ, Μαρία Κ, Κλέλια Α, Γιώργο Μ, Φάνη Μ, Ορέστη Χ, Γιάννη Τ, Γιώργο Μ, Αντίνοε Α, Στεφανία Γ. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές-εξαιρετικοί. Σας ευχαριστώ για το Μαζί σας.
Χαρούλα
».

Η δραματική σειρά θα κάνει πρεμιέρα αύριο Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Netflix. Στις αρχές του 2023 θα προβάλλεται μέσω της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ την ερχόμενη άνοιξη ξεκινούν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares