Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγειρεύει στον Πειραιά για καλό σκοπό

Μία διαφορετική ΜΑΖΩξη ετοιμάζεται να κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης την επόμενη εβδομάδα

allyou.news

Μία διαφορετική ΜΑΖΩξη ετοιμάζεται να κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης αυτή την εβδομάδα. Μία ΜΑΖΩξη αγάπης, προσφοράς, έμπρακτης βοήθειας και αλληλεγγύης. Μία ΜΑΖΩξη καλής θελήσεως και σπουδαίου σκοπού.

Είναι από τους καλλιτέχνες που προσπαθεί να βοηθάει όποιον έχει πραγματικά ανάγκη. Να του παρέχει όλα όσα εμείς συχνά θεωρούμε δεδομένα. Όπως, το φαγητό. Εκείνο το ζεστό πιάτο που μας «περιμένει» στο σπίτι μετά από μία δύσκολη ημέρα. Μία συνταγή με βασικά υλικά την αγάπη και τη φροντίδα. Μία έμπρακτη πράξη να εκμυστηρευτείς συνωμοτικά στον άνθρωπο (σου) ότι τον νοιάζεσαι και τον φροντίζεις.

Μία κίνηση αγάπης που - δυστυχώς - για μερικούς συνανθρώπους μας δεν είναι αυτονόητη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, αυτή την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ανατρέπει την κατάσταση μαζί με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», η οποία συμπληρώνει 12 χρόνια ενεργούς δράσης.

Από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος θα μαγειρεύουν στην πύλη Ε8 στο Λιμάνι του Πειραιά για τους άστεγους του Δήμου. Στην δράση θα συμμετέχει και το Παράρτημα του Πρότυπου Δημοτικού Ωδείου Πειραιά, το οποίο εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο 2021, μαζί με τις αίθουσες Λαϊκής Μουσικής «Γιώργος Μαζωνάκης», στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», για να διδάσκονται οι νέοι την τέχνη του Μπουζουκιού και την γνήσια λαϊκή μουσική.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares