Πανέτοιμη για το Mις Υφήλιος 2022 η STAR GS HELLAS, Κορίνα Εμμανουηλίδου

Πυρετώδεις προετοιμασίες λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου

allyou.news

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου οι μηχανές για τον θεσμό των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS έχουν πάρει φωτιά και ο λόγος δεν είναι άλλος από την MISS UNIVERSE GEREECE 2022, Κορίνα Εμμανουηλίδου.

Η Κορίνα Εμμανουηλίδου έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει στην κορωνίδα των παγκοσμίων διαγωνισμών ομορφιάς, στο Mις Υφήλιος 2022.

Κορίνα Εμμανουηλίδου  -1

Τόσο το βραδινό φόρεμα της, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή όσο και η εθνική της ενδυμασία, η οποία αποτελεί ένα έργο τέχνης, είναι δημιουργίες που σκοπό έχουν να φέρουν την Ελλάδα στο κέντρο συζήτησης για την Υφήλιο.

Η φετινή Εθνική ενδυμασία απεικονίζει την θεά Ήρα ως άγαλμα, ειδική κατασκευή η οποία μαζί της φέρει το μήνυμα «TAKE OUR HISTORY BACK».

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος στο διαγωνιστικό κομμάτι μαγιό όλες οι χώρες έχουν λάβει μία κάπα άσπρη μεταξωτή, στης οποίας την πλάτη η κάθε χώρα πρέπει να την φιλοτεχνήσει και να παρουσιάσει μέσω μίας ιστορίας τι θέλει να προβάλει από την χώρα της.

Η Ελλάδα μέσω των εθνικών καλλιστείων GS HELLAS και της επίσημης εκπροσώπου μας, Κορίνας Εμμανουηλίδου, στέλνει ακόμα ένα δυνατό μήνυμα παγκοσμίως και είναι το γνωστό πλέον TAKE APHROTITE HOME .

Η ιστορία της ελληνικής κάπας στο MIS Υφήλιος 2022 : Η Ελληνική κάπα, η οποία θα φορεθεί από την MISS UNIVERSE GREECE 2022, στη Νέα Ορλεάνη, είναι εμπνευσμένη από δυο θεές της ελληνικής μυθολογίας: τη Θεά Αφροδίτη και Θεά Ήρα.

Κορίνα Εμμανουηλίδου  -2

Συγκεκριμένα απεικονίζει το άγαλμα της Θεάς Αφροδίτης της Μήλου, με το σύνθημα «TAKE ME HOME», μιας που η εκπρόσωπος μας , μέσα από τον οργανισμό ομορφιάς GS HELLAS, είναι και η ίδια Ιέρεια της Αφροδίτης και ζητά την επιστροφή της στο σπίτι της , τη Μήλο.

Έχοντας ως αξίωμα πως η Ιστορία κάθε χώρας , ανήκει εκεί όπου γεννήθηκε - στο σπίτι της. Από την Θεά Ήρα χρησιμοποιήθηκε το σύμβολο της, το Παγώνι.

Κορίνα Εμμανουηλίδου  -3

Συγκεκριμένα τα φτερά του Παγωνιού, τα οποία με τα μάτια που υπάρχουν μέσα τους, θέλουν να στρέψουν όλα τα βλέμματα της Υφηλίου πάνω στη ελληνική μπέρτα.

Στην μπέρτα όμως υπάρχει πάω της και ο ελληνικός ήλιος και ουρανός, τα οποία είναι μοναδικά και σήμα κατατεθέν για την χώρα μας, δίνοντας ως εγγύηση ένα μοναδικό όμορφο καλοκαίρι, για όποιον μας επισκεφτεί.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares