Skip to main content

CELEBS

Ελένη Ράντου: «Τώρα αποκαθιστώ τη σχέση μου με τη μητέρα μου»

Εξομολόγηση καρδιάς από την ηθοποιό



Η Ελένη Ράντου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά και από τις πιο αγαπητές. Τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, το οποίο αγαπά πάρα πολύ. Φέτος, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το party της ζωής μου».

Με αφορμή αυτό το γεγονός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και μιλώντας για το θεατρικό έργο αναφέρθηκε στη σχέση με τη μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/Ckksktyo9C-/

«Δεν είναι ακριβώς οι “σελίδες” της δικής μου ζωής, έχει και μυθοπλαστικά πράγματα. Απλώς έχει όλα τα συναισθήματα που έχω νιώσει. Έχει στιγμές που στηρίζονται στη ζωή σου, αλλά δεν είναι η ζωή σου. Έχει εμπνευστεί από τη δική μου τη ζωή, με αφορμή τη σχέση της ηρωίδας με τη μητέρα της, με τον δημιουργό της. Και την αίσθηση ότι έχει νιώσει πολύ έντονα την αίσθηση της απόρριψης. Οπότε, όταν σε απορρίπτει ο ίδιος σου ο δημιουργός γεννιούνται πάρα πολλά θέματα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

«Μου ήταν πολύ οικείο το συναίσθημα, οπότε πιάστηκα από αυτό και μετά τα γεγονότα μπορούσα να τα πειράξω. Αλλά ήθελα να κρατήσω το συναίσθημα του να γνωρίζεις τον κόσμο χωρίς να νιώθεις ότι έχεις πάρα πολύ υποστήριξη. Να μεγαλώνεις και να κουβαλάς αγωνίες. Αγωνίες που φαίνεται ότι είναι πολύ αναγνωρίσιμες γιατί νιώθω ότι αυτό γίνεται party όλων των θεατών και κάθε βράδυ η ταύτιση είναι αδιανόητη. Και σε κάνει να νιώθεις ότι εν είναι μια προσωπική αφήγηση, είναι κάτι που το έχουμε νιώσει όλοι», είπε κλείνοντας.

https://www.instagram.com/p/Ck8znnmoJ11/


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.